Szombathelyi Haladás


Előre a bronzéremért!


2019.06.05. 22:20
PA

A női labdarúgó NB I. bronzcsatájának utolsó, mindent eldöntő mérkőzésén csütörtökön 18 órai kezdettel a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK vendége lesz.

A bronzmeccs első két felvonása kiegyenlített, nagy csatát hozott. Az első diósgyőri mérkőzés 2-2-es döntetlenre végződött, büntetőkkel a hazaiak 3-2-re nyertek, míg a második, szombathelyi találkozót a 90. percben lőtt Tóth Alexandra-góllal a vasiak nyerték meg. Mivel a kupameccseket és az alapszakaszbeli mérkőzéseket is beleszámítva a csütörtöki már a két gárda hatodik egymás elleni összecsapása lesz, sok újat nem mutatnak egymásnak. Amelyik csapat csütörtökön nyer, bronzérmes.

– Vasárnap egy nagyon jól felépített mérkőzést vívtunk és noha edzőkollégám másként látta, szerintem minden pillanatát kontrolláltuk – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – Csütörtökön a pillanatnyi forma és a lelkiállapot dönthet majd, hiszen a két csapat már jól ismeri egymást. Már a vasárnapi győzelmünk is nagy bravúrnak számított, de egy újabb sikerrel szeretnénk komoly meglepetést okozni és megszerezni a bronzérmet. Mivel fizikálisan jó állapotban vagyunk, fontos, hogy az első félidőben ne kerüljünk hátrányba és akkor a hajrában magunk javára fordíthatjuk a találkozót. Tálosi Szabina és Heike Manhart sérült, Balogh, Rácz és Harsányi pedig kisebb sérüléssel bajlódott a héten, de vélhetően mindhárman vállalják a játékot.
Összeállítás: Bíró – Balogh, Fördős, Horti, Kiss Zs. – Tóth A., Rácz – Szakonyi, Öreg, Harsányi – Siklér.

További hírek

Megtekintés
Remek fogadtatás, kiváló edzőpartner

Németh Milán jó szívvel emlékezik vissza a szombati, esőáztatta edzőmérkőzésre.
0 0 0 2020.07.13. 23:30
Megtekintés
Medgyes: két félidő, három gól

A Szombathelyi Haladás támadója, Medgyes Zoltán eredményesen kezdte a nyári felkészülési mérkőzéseket.
0 0 0 2020.07.13. 20:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink