Szombathelyi Haladás


Féltucat akadémista a kiválasztón


2019.05.23. 22:40
haladas.hu

Az Illés Akadémia-Haladás U14-es csapatának legtehetségesebb játékosai mutatták meg tudásukat Telkiben.

A Magyar Labdarúgó Szövetség szövetségi edzői minden idény végéhez közeledve kétnapos edzőtáborozás során mérik fel azokat a 14 éves játékosokat, akik klubjaikban nyújtott teljesítményük alapján szerepet kaphatnak a következő idény elején induló új U15-ös válogatottban. A Telkiben megrendezett kétnapos edzőtábor a kiválasztást segítette: az ország négy régiójából 25-25 gyerek, összesen száz tehetséges fiatal érkezett Telkibe.

                            Noé Dávid edző és az Illés Akadémia-Haladás U14-es különítménye

Az Illés Akadémia-Haladásból Udvardi Ádám, Papp Csongor, Szvoboda Dániel, Mozsár Dávid, Olasz Barnabás és Frák Marcell kapott meghívót, őket Noé Dávid, az U14-es korosztály trénere, Németh Gábor kapusedző, és Szarka Dorisz koordinációs edző kísérte el. A régiós csapatok a két nap során tornarendszerben, egymás ellen léptek pályára.

                                                       A nyugat-dunántúli régió csapata

További hírek

Megtekintés
Idegenbeli bravúr

A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában a Haladás-Viktória bravúros győzelmet aratott a forduló előtt még éllovas MTK otthonában.
0 0 0 2019.10.20. 22:30
Megtekintés
Vezetés után vereség

A labdarúgó NB II. 13. fordulójában a Szombathelyi Haladás gólnélküli félidőt követően 3-2-re kikapott a Vasastól. A hazai csapat két véleményes büntetőt is kapott.
0 0 0 2019.10.20. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink