Szombathelyi Haladás


A szép búcsú reményében


2019.05.18. 11:10
PA

A labdarúgó NB I. utolsó, 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a MOL Vidi FC-t fogadja.

A szombaton a Groupama Arénában sorra kerülő női Bajnokok Ligája-döntő miatt a bajnokság zárófordulóját vasárnap rendezik. A Haladás és a MOL Vidi tét nélküli mérkőzést vív: a szombathelyiek egy héttel ezelőtti mezőkövesdi vereségükkel búcsúztak az élvonaltól, míg a székesfehérváriak nem tudnak elmozdulni a második helyről. A lassan magunk mögött hagyott bajnokságban a két csapat először Szombathelyen találkozott egymással, akkor a vendég piros-kékek 2-0-ra, míg tavasszal Székesfehérváron 1-0-ra nyertek. Van tehát miért visszavágniuk a vasiaknak, ha másért nem, a presztízsükért és hogy győzelemmel búcsúzzanak az első osztálytól.

– Nem volt könnyű úgy felkészülni, hogy már kiestünk, de erre a meccsre félre kell tennünk mindent és meg kell szereznünk a három pontot – mondta Horváth Ferenc, a Haladás vezetőedzője. – A Vidi ellen a becsületünkért játszunk, mindent megteszünk, hogy győzelemmel búcsúzzunk az NB I-től. Lesznek hiányzóink, Bosnjak Predrag, Saláta Kornél műtét utáni rehabilitációját végzi, Király Gábor, Gyurján Márton, Kristián Kolcák, Tamás László sérült. Összeállítás: Rózsa – Habovda, Jagodics, Németh Milán, Mohl – Dausvili – Funsho, Rui Pedro, Németh Márió, Ivanov – Priskin.

                                     Murtaz Dausvili tavasszal egyik alapembere volt csapatunknak

A pénztárak 13 órakor nyitnak.

További hírek

Megtekintés
Válogatott vendégek a Haladás Stadionban

Női labdarúgó-Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen a magyar válogatott kedden 20 órakor (M4 Sport) a Haladás Stadionban Lettországot fogadja.
0 0 0 2019.11.11. 21:40
Megtekintés
Idegenben nyertek az U14-esek

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulóiban az Illés-Haladás U14-es csapata az MTK vendégeként győzött.
0 0 0 2019.11.11. 19:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink