Szombathelyi Haladás


Idegenben a Haladás-Viktória FC


2019.05.03. 21:00
haladas.hu

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 15 órakor a Haladás-Viktória FC a Magyar Labdarúgó Egylet vendége lesz.

Az alapszakasz utolsó előtti meccsét rendezik a női labdarúgó NB I-ben. Az már eldőlt, hogy a most negyedik Haladás-Viktória FC nem tud feljebb lépni a táblázaton, viszont ahhoz, hogy biztosan megtartsa pozícióját, a hátralévő két meccséből egyet nyernie kell. Könnyen lehet, hogy ez már szombaton sikerülhet, a sereghajtó, a hazai meccseit Kozármislenyben rendező Magyar Labdarúgó Egylet ugyanis 19 bajnokijából kettőt nyert, 17-szer kikapott. Igaz, egyik győzelmét egy hete a vasiak riválisa, az ötödik helyen álló Astra ellen aratta.

– Arra készülünk, hogy már most bebiztosítsuk negyedik helyünket és lezárjunk minden nyitott kérdést – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – A Magyar Labdarúgó Egylet télen horvát játékosokkal erősítette meg keretét, közülük is kiemelkedik a válogatott Maja Joscak, aki legutóbb szinte egymaga verte meg az Astrát. Rá különösen oda kell figyelnünk. Ám számunkra csak a győzelem elfogadható eredmény. Heike Manhart továbbra is bokasérüléssel bajlódik. Összeállítás: Bíró – Balogh, Fördős, Horti, Kiss Zs. – Tóth A. – Szakonyi, Rácz, Harsányi, Öreg – Siklér.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a szerdai mérkőzésre

Hétfőn 13 órától elővételben három helyen is megvásárolhatóak a szerdai (19.00) Szombathelyi Haladás-Szolnok Merkantil Bank Liga-mérkőzésre a jegyek.
0 2 0 2020.08.03. 00:30
Megtekintés
Így látta a mérkőzést Mátyus János

Vezetőedzőnk értékelése a Siófok-Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga-találkozóról.
0 0 0 2020.08.02. 21:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink