Szombathelyi Haladás


EGYÜTT SIKERÜLHET - MINDENKI A STADIONBA!!!


2019.04.29. 22:20
PA

Egységesek a Hali-drukkerek, a négy szurkolói csoport tagja arra kéri a szurkolókat, szombaton a Paks ellen 17 órakor kezdődő bajnokin legyenek minél többen és hajszolják bele a zöld-fehéreket az újabb, léfontosságú győzelembe.

- A négy szurkolói csoport vezetői – Green White Army, Dogs Elite, Haladás Szurkolói Kör, Green Keyers Gents – egyeztettek a szombati mérkőzés és a további meccsek kapcsán – mondta Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Kör elnöke. – Teljes egyetértés volt közöttünk, hogy mindenkire óriási szükség lesz a szombati bajnokin – és ha nyerünk, egy hét múlva Mezőkövesden is. De most a Paks elleni összecsapásra koncentrálunk: közösen arra kérünk minden szurkolót, hogy jöjjön ki szombaton a stadionba és bárhonnan is nézi a meccset, buzdítsa a fiúkat. Mi a kapu mögött mindannyian ezt fogjuk tenni. Szurkoljunk együtt a Haladásnak, legyünk a 12. játékosa a csapatnak és ha behúzzuk ezt a meccset és a rá következő kettőt, összejöhet a többezer drukker által várt csoda. Arra kérek tehát mindenkit, hogy tegye oda magát a lelátón és ha nyerünk, akkor – ha megteheti – legyen ott Mezőkövesden is.

A Haladás Szurkolói Kör egyébként a közelmúltban taggyűlést tartott, ahol egységesen arra kérték az elnökségről korábban lemondott Keringer Zsoltot, hogy gondolja meg magát és legyen újra az elnök. Nos, a szurkolói kör tagjai Keringer Zsolttal végül úgy határoztak, hogy ismét Keringer vezetésével, együtt mennek tovább, hiszen a legfontosabb a Haladás NB I-es tagsága.

Szóval… szombaton MINDENKI A STADIONBA!

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a szerdai mérkőzésre

Hétfőn 13 órától elővételben három helyen is megvásárolhatóak a szerdai (19.00) Szombathelyi Haladás-Szolnok Merkantil Bank Liga-mérkőzésre a jegyek.
0 2 0 2020.08.03. 00:30
Megtekintés
Így látta a mérkőzést Mátyus János

Vezetőedzőnk értékelése a Siófok-Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga-találkozóról.
0 0 0 2020.08.02. 21:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink