Szombathelyi Haladás


Hiába vezettek a lányok


2019.04.21. 16:50
PA

A női labdarúgó 18. fordulójában hiába vezetett a Haladás-Viktória az MTK ellen, egy góllal kikapott.

MTK Budapest–Haladás-Viktória FC 2-1 (0-0). – Monor, 100 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Juhász.
MTK: Varga – Csolti (Kós, 73.), TURÁNYI, Tóth B. – CSÁNYI, Papp D., Csorbai, Szabó Zs. (Czellér, 67.) – PINCZI, Magyarics, Nagy L. (Oláh, 67.). Edző: Cseh András.
Haladás-Viktória: Bíró – Kopcsándi (Harsányi, 67.), BALOGH, HORTI, Kiss Zs. – Fördős – Szakonyi, Tóth A., Rácz, Öreg (Sitku, 80.) – Siklér. Edző: Simon Attila.
Az első félidőben pontatlanul futballoztak a szombathelyiek, támadásban rendre elrontották az utolsó passzokat. Szakonyi előtt adódott lehetőség, majd Siklért szerelték a tizenhatoson belül gyanús körülmények között, ám a játékvezető nem látott büntetőt. Hátul stabilan futballoztak a vasiak, az MTK-nem az első 45 percben nem akadt helyzete. Szünet után hamar megszerezték a vezetést a vasiak. Rácz szögletét Horti Siklér elé fejelte, a támadó három méterről a hálóba lőtt (0-1). Nem sokáig örülhettek a vendégek, három perc múlva Turányi húsz méterről leadott lövésével egyenlítettek a hazaiak (1-1). Átvette az irányítást a hazai csapat, a 78. percben Oláh bal oldali szöglete a bal oldali kapufáról vágódott a hálóba (2-1). A hajrában mindent egy lapra tettek fel a vendégek, feljebb tolták a védekezésüket, de nem akadt komoly helyzetük. 
Összességében pontosabb játékkal a Haladásnak a pontszerzésre, de még a győzelemre is lett volna esélye.

                                                          Siklér Kinga szerezte a vasiak találatát

Simon Attila: – Sajnálom, hogy győzelmi esélyt szalasztottunk el. Habár egységes csapatjátékot nyújtottunk, de nem tudtunk pluszt hozzátenni a teljesítményünkhöz. Ez pedig így az MTK ellen kevés volt.

További eredmények: FTC–Szent Mihály 6-0, Astra–DVTK 0-3, Győr–Magyar Labdarúgó Egylet 4-1.

További hírek

Megtekintés
Idegenbeli bravúr

A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában a Haladás-Viktória bravúros győzelmet aratott a forduló előtt még éllovas MTK otthonában.
0 0 0 2019.10.20. 22:30
Megtekintés
Vezetés után vereség

A labdarúgó NB II. 13. fordulójában a Szombathelyi Haladás gólnélküli félidőt követően 3-2-re kikapott a Vasastól. A hazai csapat két véleményes büntetőt is kapott.
0 0 0 2019.10.20. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink