Szombathelyi Haladás


Hisznek magukban


2019.04.18. 21:00
PA

A Szombathelyi Haladás bal oldali támadó középpályása, Reagy Ofosu győzelmet vár szombaton.

A Hamburgban született Reagy Ofosut október 19-én szerződtette a Haladás. A szélvészgyors bal oldali támadónak nem volt könnyű dolga: Halmosi Pétert kellett kiszorítania a csapatból. A 27 esztendős futballista fokozatosan beverekedte magát a kezdőcsapatba és lendületes futballjával hasznos tagja a gárdának. Reagy 14 bajnokin kezdőként, négyszer csereként kapott lehetőséget - gólt még nem szerzett.

- Az MTK-t igazi csapatmunkával sikerült legyőznünk, úgy érzem végig kontrolláltuk a találkozót, szerintem összességében magabiztosan futballoztunk - mondta Ofosu. - Az első félidőben több ziccert is kihagytunk, szerencsére azonban végig hittünk magunkban, ennek is köszönhetően nyertük meg a találkozót. Nehéz és jó meccsen szereztünk fontos három pontot. Ez az újabb siker további erőt, lökést adott a csapat számára. Debrecenben az MTK elleninél nehezebb  meccs vár ránk, de csakúgy mint korábban mindig, a héten is keményen dolgoztunk az edzéseken, a sorozatos győzelmet hatására helyreállt az önbizalmunk, hiszünk magunkban. Ott kell folytatnunk, ahol az MTK ellen abbahagytuk. Újabb lépést akarunk tenni a bentmaradásért, ehhez pedig nyernünk kell szombaton. 

                                               Reagy Ofosu és társai nyerni mennek Debrecenbe

 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink