Szombathelyi Haladás


Esély a győzelemre


2016.09.08. 09:20
haladas.hu

A Videoton elleni idegenbeli mérkőzésen is győzelmet vár a csapattól a Szombathelyi Swietelsky-Haladásban idén kiemelkedő teljesítményt nyújtó hátvéd, Hegedűs János.

Három hét szünet után folytatódik az NB I-es labdarúgó bajnokság. Két jó formában lévő együttes – a Videoton az utolsó fordulóban 5-1-re verte a Debrecent - találkozik szombaton este Felcsúton.

Az elmúlt fordulókban remeklő Hegedűs János a Paks (3-1) elleni meccs óta nem tudott sokat edzeni, ugyanis a bajnokin porcfekély-sérülést szenvedett, négyhetes injekció-kúrán vesz részt, másfél hétig csak úszott, biciklizett és konditerembe járt.

- Kedden Garami Zsolt erőnléti edző külön foglalkozott velem, szerdán csatlakoztam a többiekhez és elkezdtem az edzéseket - tudtuk meg a belső védőtől. -  Úgy érzem, rendbe jött a sérülésem, hétvégén, ha számítanak rám, már tudok játszani. A Videoton azzal sokat erősödött, hogy az átigazolási szezon végén megszerezte Anel Hadzicet, Varga Józsefet, Marko Scsepovicset és Fiola Attilát. Így szinte minden poszton több jó képességű játékossal is rendelkeznek, a rutinos válogatottak mellett fiatal tehetségeket is találunk keretükben. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nagy baj nem lehet, nehéz, hajtós meccsen, végig koncentrálva esélyünk van a Pancho Arénában is a három pont megszerzésére – latolgatta a Videoton elleni esélyeket Hegedűs János.

További hírek

Megtekintés
Fotókon a szerdai bajnoki előtti utolsó edzésünk

Sok-sok kép csapatunk kedd délutáni tréningjéről.
0 21 0 2022.10.04. 19:00
Megtekintés
Visszatérés a Haladás-stadionba

Vezetőedzőnk, Michal Hipp nehéz mérkőzésre számít szerdán - de örül, hogy ismét a Haladás Sportkomplexumban irányíthatja a Szombathelyi Haladást.
0 0 0 2022.10.04. 16:05

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink