Szombathelyi Haladás


Hárman a forduló válogatottjaiban


2019.04.02. 12:00
haladas.hu

Yurij Habovda, Rui Pedro is bekerült a Nemzeti Sport és a csakfoci.hu forduló válogatottjába. Utóbbi portál a forduló trénerének Horváth Ferencet választotta.

Noha a Puskás Akadémia elleni 3-0-s siker valódi csapatmunka eredménye volt, több kiváló egyéni teljesítmény is akadt csapatunkban. A Nemzeti Sport összeállította a 26. forduló válogatottját, melyben ukrán védőnk, Yurij Habovda és portugál középpályásunk, Rui Pedro is helyet kapott.

A 26. forduló válogatottja a Nemzeti Sportban: Kovácsik (Mol Vidi) - Habovda (Haladás), Katanec (Mezőkövesd), Dvali (FTC), Burekovic (Újpest) - Pátkai (Mol Vidi), Tőzsér (Debrecen) - Gera D. (MTK), Rui Pedro (Haladás), Moutari (Mezőkövesd) - Szihnyevics (FTC).

A csakfoci.hu is összeállította a forduló top 11-ét, melybe szintén bekerült Habovda és Rui Pedro. A szakportálnál a kör edzője Horváth Ferenc lett.

A 26. forduló válogatottja a csakfoci.hu szerint: Felipe (Kisvárda) - Habovda (Haladás), Pintér (MTK), Katanec (Mezőkövesd), Stopira (Mol Vidi) - Kanta (MTK), Rui Pedro (Haladás), Pátkai (Mol Vidi), Petrjak (FTC) - Gera D. (MTK), Traoré (Újpest). A forduló edzője: Horváth Ferenc (Haladás).

 

További hírek

Megtekintés
Remek fogadtatás, kiváló edzőpartner

Németh Milán jó szívvel emlékezik vissza a szombati, esőáztatta edzőmérkőzésre.
0 0 0 2020.07.13. 23:30
Megtekintés
Medgyes: két félidő, három gól

A Szombathelyi Haladás támadója, Medgyes Zoltán eredményesen kezdte a nyári felkészülési mérkőzéseket.
0 0 0 2020.07.13. 20:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink