Szombathelyi Haladás


Zöld-fehér döntetlen


2019.03.31. 16:00
haladas.hu

A női labdarúgó NB I. 16. fordulójában a Haladás-Viktória FC kétgólos hátrányból áll fel az ETO ellen.

Győri ETO–Haladás-Viktória FC 2-2 (2-1). – Győr, 150 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Altorjay.
Győri ETO: Mészáros – Kovács L., Sárosi, Fleck (Villaca, 89.), Fél A. – Gődér, Sali (Zsédely, 46.), Bódai, Erdész – Horváth C., SÜLE. Edző: Horváth István.
Haladás-Viktória FC: Dömsödi – BALOGH, Fördős, HORTI, Kiss Zs. – Fábián (Kopcsándi, 23.) – Szakonyi, Tóth A., RÁCZ, Öreg – Siklér. Edző: Simon Attila.

Rosszul kezdte a mérkőzést a szombathelyi együttes, rossz felfogásban futballoztak a vendégek, belementek az egy-egy elleni párharcokba, amelyeket rendre a győriek nyertek meg. A kilencedik percben Süle révén megszerezték a vezetést a hazaiak, előnyüket a félidő derekán tovább növeltek. Közben a vasiaknak cserélniük kellett, Fábián Dóra csonthártyagyulladás miatt nem tudta folytatni a játékot. A félidő lefújása előtt szépített a Viktória: Balogh a félpályáról ívelt előre egy szabadrúgást a tizenhatoson belülre, kavarodás után a kaputól 17 méterre álló Öreghez került a labda, aki egy pattanás után a kapu közepébe emelt (2-1).

Szünet után egy sokkal jobban futballozó vendéggárda lépett pályára és hamarosan egyenlített. Szakonyi passzol Ráczhoz, a középpályás jobbról befelé cselezett, majd ballal a hosszú, jobb sarokba nyeste a labdát (2-2). Támadásban maradtak a vendégek, nyomás alatt tartották a győri kaput, rengeteg helyzetet kidolgoztak. Ám vagy az utolsó passzok nem sikerültek, vagy a kapus védett. Második félidei játékuk alapján a vasiak győzelmet érdemeltek volna. Gólszerzők: Süle (9.), Horváth C. (26.), Öreg (40.), Rácz (51.).

                                                                 Horti Boglárka jól futballozott 

Simon Attila: - Az egyik szemem sír, a másik nevet. Azért sír, mert nagyon rosszul kezdtük a meccset, nem a taktikának megfelelően futballoztunk. Nevet, mert 0-2-ről felálltunk és megnyerhettük volna a találkozót.

További eredmények: FTC–Diósgyőri VTK 3-1, MTK-Astra 0-0, Magyar Labdarúgó Egylet–Szent Mihály 2-3.

További hírek

Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50
Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Peches vereséget szenvedett Szegeden a Szombathelyi Haladás: a vasiak a sokáig vezettek és a 89. percben is még 1-1 volt az eredmény, ám végül 2-1-re a hazaiak nyertek. A zöld-fehérek vezetőedzője, Aleksandar Jovic szerint jó meccset vívtak a csapatok.
0 0 0 2024.04.16. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink