Szombathelyi Haladás


Rába-parti rangadó


2019.03.29. 15:00
haladas.hu

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójában szombaton 14.30-kor a Haladás-Viktória FC a Győri ETO vendége lesz.

Zöld-fehér napokat tartanak a szintén zöld-fehér szombathelyiek. A múlt szombati, FTC elleni, 4-2-re elveszített hazai bajnokit követően ezúttal a Rába-partján a Győri ETO vendégei lesznek. Simon Attila együttese 25 ponttal a negyedik helyen tanyázik, míg a győriek 13 ponttal a hatodikak. A korábbi viktóriás Dénes Dorkát is soraiban tudó győriek mindhárom tavaszi meccsüket elveszítették, igaz ellenfeleik között volt az éllovas FTC (1-3) és a második MTK (1-6). Legutóbb az Astra nyert 3-1-re Horváth István együttesének otthonában.

- A nyugati rangadón nehéz mérkőzésre számítok – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória vezetőedzője. – Az utóbbi időben rendre kiegyenlített, döntetlenközeli meccseket vívtunk a győriekkel. Örömteli, hogy hiányzóink közül néhányan visszatértek, így megerősödve várjuk a találkozót. Ahhoz, hogy az első négyben megerősítsük helyünket, győznünk kell. Bíró Barbara ujjcsonttörést szenvedett, Heike Manhart továbbra is sérült, a régóta a vádlijával kínlódó Tálosi Szabina pedig jövő héten befekszik a Honvédkórházba kivizsgálásra. Összeállítás: Dömsödi – Balogh, Fördős, Horti, Kiss Zs. – Fábián – Szakonyi, Tóth A., Rácz, Öreg – Siklér.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink