Szombathelyi Haladás


A három mesterlövész


2019.03.02. 22:40
Pum András

A Budapest Honvéd ellen gólt szerző Gaál Bálint, Oleg Golodiuk és Galin Ivanov értékelte a mérkőzést. A Haladás a 2018/19-es bajnokságban a kispestiek ellen szerzett először három találatot egy bajnokin.

- Volt egy elképzelésünk, egy taktikánk, ami az egész meccsen jól működött – tudtuk meg a vezetést megszerző Gaáltól. – A gólom előtt Rui Pedro nagyon jól szerzett labdát, én a jobb oldalon egyre kijebb helyezkedtem, hogy minél nagyobb területet nyissak magamnak. Amikor megkaptam a labdát, előttem, és ugyan egy kicsit irányt változtatott az egyik védő lábán, így is gól lett. A második félidő első 15-20 percében fokozta az iramot a Honvéd, nagy nyomás alá helyezett bennünk. Jókor jött Golodiuk gólja, aztán végre a szerencse is mellén állt a végén pedig újfent lekontráztuk a kispestieket és lezártuk a meccset. Hogy mit jelent ez a győzelem? Azt mindenképpen, hogy ebből el lehet kezdeni építkezni és hiszem, hogy a folytatásban is tudunk hasonlóan jó eredményeket elérni.

- Nagyon nehéz meccset játszottunk, egy jó csapatellen - nagyon örülünk a győzelemnek – mondta a második gólunk szerzője, Golodiuk. – Rendkívül fegyelmezett és harcos futballt mutattunk be. Borzasztóan örülök, hogy megszereztem első gólomat a Haladásban, de ennél sokkal fontosab a csapat győzelme. A gólom? Jó helyről végezhettem el a szabadrúgást és a kapu jobb oldalát vettem célba – örülök, hogy hozzájárultam a sikerhez.

- Nagyon kemény ellenfél ellen játszottunk, sokat számított, hogy mi szereztünk vezetést – mondtaa meccset eldöntő, harmadik találatot jegyző Ivanov. – A második félidő elején akadt egy kisebb problémánk, a Honvéd ugyanis nagyon ránkjött, de amikor kiszabadultunk a szorításból, több helyzetet is kialakítottunk, kár, hogy sokáig ezekből egyet sem lőttünk be. Aztán jött Golodiuk szabadrúgása, majd az én találatom. A gólom? Habovda remekül ment el és pontosan adott középre, nekem csak annyi dolgom maradt, hogy kilőttem a bal sarkot. Örülök, hogy betaláltam, de annak még jobban, hogy a csapat nyert.

- Volt egy elképzelésünk, egy taktikánk, ami az egész meccsen jól működött – tudtuk meg Gaáltól. – A gólom előtt Rui Pedro nagyon jól szerzett labdát, én a jobb oldalon egyre kijebb helyezkedtem, hogy miné nagyobb területet nyissak magamnak. Amikor megkaptam a labdát, előttem, és ugyan egy kicsit irányt változtatott az egyik védő lábán, így is gól lett. A második félidő első 15-20 percében fokozta az iramot a Honvéd, nagy nyomás alá helyeztek bennünk. Jókor jött Golodiuk gólja, aztán végre a szerencse is mellén állt a végén pedig újfent lekontráztuk a kispestieket. Hogy mit jelent ez a győzelem? Azt mindenképpen, hogy ebből el lehet kezdeni építkezni és hiszem, hogy a folytatásban is tudunk hasonlóan jó eredményeket elérni.

 

További hírek

Megtekintés
Volt szombathelyi futballisták a válogatottak élén

A Haladás Viktória korábbi labdarúgója, Rácz Zsófia lett a magyar női U19-es válogatott szövetségi kapitánya. A felnőtteké pedig az egykoron szintén Szombathelyen szereplő Szarvas Alexandra.
0 1 0 2024.03.27. 13:00
Megtekintés
Háromgólos siker

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 3-0-ra verte a Vasvárt.
0 0 0 2024.03.25. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink