Szombathelyi Haladás


Új szponzori megállapodással indította az idényt a Haladás


2019.02.22. 12:20
haladas.hu

Reklámszerződést kötött a Szombathelyi Haladás és a Homlok Építő Zrt. A megállapodás értelmében az építőipari vállalat 2019-ben is támogatja az idén 100. születésnapját ünneplő futballklub munkáját

Újabb szponzori megállapodással vághatott neki az NB I. tavaszi idényének a Szombathelyi Haladás, miután a klub és a Homlok Építő Zrt. képviselői reklámszerződést írtak alá a 2019-es évre is. A Homlok Építő Zrt. már 2018-ban is támogatta a Haladást, idén pedig újabb reklámfelületek megvásárlásával kívánja segíteni a klubnál folyó szakmai munkát. Ennek megfelelően a szurkolók a játékosok mezén, és további reklámfelületeken is találkozhatnak majd az építőipari vállalat logójával idén is.

„A támogatás révén a tavaszi idényre újabb igazolásokat és erősítéseket sikerült végrehajtanunk a játékoskeretben. Bízunk benne, hogy ennek eredménye az idény folytatásában a javuló eredményekben is meg fog mutatkozni” - fogalmazott Tóth Miklós, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója.

Szombathelyi kötődésű vállalatként a Homlok Építő Zrt. elkötelezett a helyi sportélet és sporttehetségek támogatása mellett. „Hiszünk a sportban és hiszünk a teljesítményben. A Haladással kötött reklámszerződés megújításával és támogatásunk mértékének növelésével pedig Szombathely sportéletének első számú szereplője mellé kívánunk állni, a helyi sportközösség támogatása, az Egyesület által megfogalmazott célok megvalósítása érdekében” – fejtette ki Homlok Zsolt, a társaság vezérigazgatója.

További információ:

press@haladas.hu

További hírek

Megtekintés
Megvásárolhatóak a tavaszi bérletek!

Január 20-tól, azaz hétfőtől kaphatóak a tavaszi szezonra szóló Haladás- bérletek.
0 0 0 2020.01.19. 20:00
Megtekintés
Fotókon az edzőmeccs

Sok-sok kép a csütörtöki Tiszakácske-Szombathelyi Haladás találkozóról.
0 24 0 2020.01.17. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink