Szombathelyi Haladás


Erős ellenféltől kaptak ki a lányok


2019.02.17. 17:03
Pum András

Női felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Haladás-Viktória FC két góllal kikapott az osztrák elsőosztályú Sturm Graztól.

Sturm Graz–Haladás-Viktória FC 3-1 (3-0). – Graz, műfű, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés. 
Haladás-Viktória FC: Dömsödi – Balogh (Kopcsándi, 60.). Horti, Tálosi (Kovács V., 60.), Kiss (Sitku, 60.) – Fördős – Szakonyi, Rácz, Tóth A., Öreg (Harsányi, 60.) – Siklér (Németh M., 60.). Edző: Simon Attila.

A Viktóriában Bíró Barbara betegség, Fábián Dóra sérülés, Heike Manhart munkahelyi elfoglaltsága miatt hiányzott. Az osztrák élvonal harmadik helyén tanyázó graziak kezdték jobban a meccset, a szombathelyiek fáradtan, lassan, dekoncentráltak futballoztak. A vasiak nem tudták a saját játékukat játszani, ám Siklér Kinga két, Szakonyi Emese pedig egy ziccert kihagyott. A hazaiak viszont nem hibázták el helyzeteiket, és az első félidőre háromgólos előnyre tettek szert.

                                                     Rácz Zsófia szerezte a szombathelyiek találatát

Fordulást követően már sokkal jobban, összeszedettebben futballoztak a viktóriások és az 55. percben szépítettek. Rácz húsz méteres szabadrúgása vágódott a hálóba (3-1). A vasiak nem adták fel, mentek előre, de újabb gólt, gólokat már nem tudtak szerezni. A jó erőkből álló, német légiósokat a soraiban tudó graziak megérdemelten nyertek.

Simon Attila: – Egy erős ellenféllel szemben az első félidőben fáradtan, a másodikban viszont már kifejezetten biztatóan futballoztunk.

További hírek

Megtekintés
A szlovák bronzérmes verték a lányok

Női felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Haladás-Viktória FC végig uralva a játékot 2-1-re legyőzte a jó erőkből álló szlovák házigazdát, a Myjavát.
0 0 0 2020.08.03. 19:50
Megtekintés
Jegyelővétel a szerdai mérkőzésre

Hétfőn 13 órától elővételben három helyen is megvásárolhatóak a szerdai (19.00) Szombathelyi Haladás-Szolnok Merkantil Bank Liga-mérkőzésre a jegyek.
0 2 0 2020.08.03. 00:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink