Szombathelyi Haladás


Kovács Lóránt is lila-fehérben


2019.02.01. 14:30
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás immáron volt középpályása is Újpesten folytatja pályafutását.

Rácz Barnabáshoz hasonlóan a 25 éves Kovács Lóránt is lila-fehérbe öltözik. A védekező középpályás 2016 februárjában szerződött Marosvásárhelyről a Szombathelyi Haladáshoz. Mészöly Gézánál, majd később Michal Hippnél is alapembernek számított, ám Horváth Ferenc nem az erdélyi születésű játékost favorizálta, aki ősszel sérüléssel is bajlódott. Kovács ősszel kezdőként háromszor, csereként egyszer lépett pályára, összesen 65 NB I-es mérkőzésen hat gólt szerzett.

- Jól éreztem magam Szombathelyen, de mivel ősszel kevés játéklehetőséget kaptam, s úgy tűnt, hogy ez a tavasszal sem változik, kapóra jött az Újpest ajánlata, amely egy jó csapat – mondta Kovács Lóránt. – Három évet töltöttem Szombathelyen, az utolsó fél évet leszámítva – amikor sokat voltam sérült is – remekül éreztem magam a klubnál, minden rendben volt. Először ötödikek, majd hatodikak lettünk, tavaly pedig sikerült kiharcolnunk a bentmaradást – sok lehetőséget kaptam, próbáltam segíteni a csapatnak. Legszívesebben a tavaly márciusi, Vasas elleni 3-0-s győzelmünkre emlékszem, amikor fizikálisan kirobbanó erőben voltam és gólt is szereztem. Sikeres három év volt, drukkolok a fiúknak, hogy bentmaradjanak az NB I-ben.

                                          Kovács Lóránt gólöröme a Vasasnak lőtt találata után

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink