Szombathelyi Haladás


Oleg Golodiuk: Fél plusz egy év


2019.01.26. 10:00
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás leigazolta az ukrán középpályást, Oleg Golodiukot.

Elnyerte a Haladás szakmai stábjának tetszését a korábban a török edzőtáborban próbajátékon szereplő ukrán Oleg Golodiuk játéka, így a szombathelyiek fél plusz egy évre szerződtették az ukrán középpályást. A 31 esztendős labdarúgó korábban szerepelt az UFK Lvivben, a Karpati második csapatában, a Vorskla Poltava együttesében, majd 2017 februárjában igazolt a Karpati Lvivhez. Itt ősszel öt találkozón kapott szerepet. Az ukrán első osztályban összesen 200 tétmérkőzésen szerepelt, 14 gólt szerzett. Korábban az ukrán U21-es válogatottban 15 találkozón játszott, két gólt szerzett.

- Roppant labdabiztos játékos, és életveszélyesek a szabadrúgásai, hiszem, hogy erősítés lesz számunkra – mondta Horváth Ferenc, a Haladás vezetőedzője. – Golodiuk mellett még egy támadót szeretnénk igazolni, meglátjuk, ebből mi valósul meg.

                                                 Oleg Golodiukot Horváth Ferenc is köszöntötte

Golodiuk a vasiak negyedik téli igazolása. Előtte a volt honvédos védekező középpályás, Holdampf Gergő, a legutóbb a szlovák Slovan Bratislavában futballozó belső védő Saláta Kornél, valamint fél évre kölcsönben a Ferencváros futballistája, az irányító középpályás, Rui Pedro érkezett.

A próbajátékon szereplő Mohl Dáviddal kapcsolatban még nem született döntés.

További hírek

Megtekintés
"Egy nagyon masszív és nagyon jó csapattal találkozunk"

Vasárnapi ellenfelünk edzője és játékosa, Lipcsei Péter és Gyömbér Gábor nyilatkozott a Szombathelyi Haladásról.
0 0 0 2021.10.16. 20:30
Megtekintés
Jobb volt az ETO

A Simple Liga női NB I. 8. fordulójában a három kulcsjátékosát nélkülöző Haladás-Viktória FC 4-0-ra kikapott az ETO FC Győr otthonában.
0 0 0 2021.10.16. 20:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink