Szombathelyi Haladás


Oleg Golodiuk: Fél plusz egy év


2019.01.26. 10:00
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás leigazolta az ukrán középpályást, Oleg Golodiukot.

Elnyerte a Haladás szakmai stábjának tetszését a korábban a török edzőtáborban próbajátékon szereplő ukrán Oleg Golodiuk játéka, így a szombathelyiek fél plusz egy évre szerződtették az ukrán középpályást. A 31 esztendős labdarúgó korábban szerepelt az UFK Lvivben, a Karpati második csapatában, a Vorskla Poltava együttesében, majd 2017 februárjában igazolt a Karpati Lvivhez. Itt ősszel öt találkozón kapott szerepet. Az ukrán első osztályban összesen 200 tétmérkőzésen szerepelt, 14 gólt szerzett. Korábban az ukrán U21-es válogatottban 15 találkozón játszott, két gólt szerzett.

- Roppant labdabiztos játékos, és életveszélyesek a szabadrúgásai, hiszem, hogy erősítés lesz számunkra – mondta Horváth Ferenc, a Haladás vezetőedzője. – Golodiuk mellett még egy támadót szeretnénk igazolni, meglátjuk, ebből mi valósul meg.

                                                 Oleg Golodiukot Horváth Ferenc is köszöntötte

Golodiuk a vasiak negyedik téli igazolása. Előtte a volt honvédos védekező középpályás, Holdampf Gergő, a legutóbb a szlovák Slovan Bratislavában futballozó belső védő Saláta Kornél, valamint fél évre kölcsönben a Ferencváros futballistája, az irányító középpályás, Rui Pedro érkezett.

A próbajátékon szereplő Mohl Dáviddal kapcsolatban még nem született döntés.

További hírek

Megtekintés
Egy félidőnyi jó futball

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Haladás Viktória hazai pályán 3-2-re kikapott a Szegedtől.
0 0 0 2024.04.17. 21:00
Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink