Szombathelyi Haladás


Keddi ellenfél: Sepsi OSK


2019.01.21. 15:50
haladas.hu

Az erdélyi együttes a román első osztály negyedik helyén tanyázik.

Dolgosan telnek a napok Larában - napi két edzést vezényel a csapatnak a Horváth Ferenc vezette szakmai stáb. Kivétel volt ez alól a hétfői nap, amikor a csapat nagy része a délelőtti tréning után Antalyában járt városnézésén. De akadtak olyanok is, akik a hotelban maradtak és ott úsztak, kondiztak. Vasárnap óta egyébként esősre fordult az idő a török tengerparton, ami megnehezíti a csapat munkáját is.

A vasiak kedden újabb edzőmérkőzést vívnak, ellenfelük a román első osztály negyedik helyén álló, Eugen Neagoe vezette, a Magyarországon is dolgozó Sándor István szakmai igazgató irányította erdélyi Sepsi OSK lesz. A találkozó magyar idő szerint 13 órakor kezdődik. A sepsiszentgyörgyi piros-fehéreknél futballozik többek között a legutóbb Balmazújvárosban szereplő, román-magyar védő, Rus Adrián.

További hírek

Megtekintés
Bosnjak: részleges bokaszalag-szakadás

A Szombathelyi Haladás egyszeres válogatott védője két-három hétig nem edzhet.
0 0 0 2019.12.05. 19:30
Megtekintés
Három szombathelyi győzelem

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok idei utolsó fordulójában az Illés Akadémia-Haladás U14-es és U15-ös és U16-os csapata is nyerni tudott. Az U17-es döntetlent játszott, az U19-es viszont kikapott.
0 0 0 2019.12.05. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink