Szombathelyi Haladás


Egy hotelban a riválissal


2019.01.19. 23:00
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás vasárnap lejátssza első törökországi felkészülési mérkőzését. A mieink egy hotelban laknak a ZTE-vel.

Mint azt Vörös Csaba technikai vezetőtől megtudtuk, remek körülmények között készülnek a vasiak a törökországi Larában. A Horváth Ferenc vezette szakmai stáb naponra kétszer, délelőtt 10-kor és délután 16.30-kor tart edzést a hoteltól negyedórányi buszútra lévő sportcentrum egyik pályáján. Ott, ahol többek között az NB II-es Kaposvári Rákóczi is készül. Larában egyébként kellemes az idő, szombat délután ugyan borús időben, de 15 fokban edzettek Halmosiék. Ebben az időszakban egyébként rengeteg csapat edzőtáborozik Törökországban. Érdekesség, hogy a szombathelyieknek szállást adó Hotel Fame Residence-ben vert tanyát az ősi rivális NB II-es ZTE együttese is.

Vasárnap helyi idő szerint 17.30-kor, magyar idő szerint 15.30-kor lejátssza első törökországi felkészülési-mérkőzését a Szombathelyi Haladás. A zöld-fehérek ellenfele a kazah másodosztály bajnoka, az FC Okhzetpes lesz. 

További hírek

Megtekintés
Idegenbeli bravúr

A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában a Haladás-Viktória bravúros győzelmet aratott a forduló előtt még éllovas MTK otthonában.
0 0 0 2019.10.20. 22:30
Megtekintés
Vezetés után vereség

A labdarúgó NB II. 13. fordulójában a Szombathelyi Haladás gólnélküli félidőt követően 3-2-re kikapott a Vasastól. A hazai csapat két véleményes büntetőt is kapott.
0 0 0 2019.10.20. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink