Szombathelyi Haladás


Mindent elkövetünk


2018.12.21. 22:00
haladas.hu

A Nemzeti Sport pénteki számában Bosnjak Predrag nyilatkozott az őszi szereplésről.

Csapatkapitányként mit gondol a gyenge őszi szereplésről? Mi az oka a sikertelenségnek?

- Nehéz kérdés, amelyre nem könnyű a válasz – mondta Bosnjak Pedrag a Haladás válogatott védője. – Viszonylag jól kezdtük a bajnokságot, annak ellenére is, hogy az első fordulóban kikaptunk a Honvédtól, de aztán döntetlent játszottunk az Újpesttel, s egy újabb vereség következett idegenben a Ferencváros ellen. Megvertük viszont a Puskás Akadémiát s azt hittük, egyenesbe kerülünk. Nem így történt, s ez Michal Hipp állásába került.

- Az edzőcsere milyen hatással volt a csapatra?

- Óriási a különbség. Míg a szlovák szakember az erőre fektette a hangsúlyt, addig Horváth Ferenc a taktikát helyezte előtérbe. S ez az edzések terén is változást hozott. Korábban gyakorta napi két edzés és sok sok futás szerepelt a programban, most inkább a védekezés és támadás variációkat gyakoroljuk.

- Lát-e még esélyt a bentmaradásra?

- Mindent elkövetünk azért, hogy jövőre is az élvonalban futballozhassunk. Ám ehhez több szerencse is kell mint ősszel, no meg néhány új játékos is, bár, hogy kiket igazoljon a klub s kiket küldjön el, nem tartozik a csapatkapitány feladatai köré.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink