Szombathelyi Haladás


Fontos meccs előtt a Hali


2018.11.30. 11:50
Pum András

Az OTP Bank Liga 16. fordulójában szombaton 17 órakor kiesési rangadón a Szombathelyi Haladás a Diósgyőri VTK-t fogadja.

A sereghajtó, nyolc pontos Szombathelyi Haladás a listavezető FTC ellen remek játékkal aratott, bravúros, 1-0-s győzelem után legutóbb gyenge futballal 2-0-ra kikapott a Puskás Akadémia vendégeként. A 12 ponttal a tizedik helyen tanyázó diósgyőriek viszont jó formában vannak, két utolsó meccsüket megnyerték – a Debrecent 1-0-ra, az MTK-t 3-2-re verték Miskolcon. Mivel a Haladás és a Diósgyőr között csupán négy pont a különbség, a kiesés elkerülése szempontjából óriási jelentőséggel bír a szombati találkozó. Ősszel a spanyol Fernando Fernandez irányította piros-fehérek odahaza 1-0-ra nyertek.

- Nem lehet eléggé hangsúlyozni, milyen fontos mérkőzés előtt állunk – mondta Horváth Ferenc, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője. – Ezért felesleges is ragozni, mindent meg kell tennünk azért, hogy legyen esélyünk a továbbiakban is. Sajnos a felcsúti vereséggel kicsit megtört az FTC elleni győzelemmel kapott lendületünk. Ám szombaton egy újabb sikerrel ismét muníciót kaphatunk. Ami a diósgyőrieket illeti, sokáig keresték játékukat, és mostanra meg is találták azt a fajta futballt, amellyel eredményesek lehetnek. S már nem csak eredményesen, hanem egyre jobban is játszanak. Úgy érzem azonban, kellőképpen felkészültünk, kezdődhet tehát az előadás! Jagodics Márk és Tamás László eltiltása lejárt, Petró Balázs sérült.

Összeállítás: Rózsa – Habovda, Kolcák, Tamás, Bosnjak – Mészáros, Jagodics, Jancsó, Ofosu – Gaál, Priskin.

A stadion pénztárai szombaton 10 órakor nyitnak.

Hajrá, Hali!

További hírek

Megtekintés
Fotókon az edzőmeccs

Sok-sok kép a csütörtöki Tiszakácske-Szombathelyi Haladás találkozóról.
0 24 0 2020.01.17. 11:00
Megtekintés
Így látta a mérkőzést Mátyus János

A Szombathelyi Haladás vezetőedzője értékelte a Tiszakécske elleni felkészülési-találkozót.
0 0 0 2020.01.16. 16:16

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink