Szombathelyi Haladás


Bombaformában


2016.08.24. 13:55
Pum András

Utolsó négy bajnokiján négy gólt szerzett a Szombathelyi Swietelsky-Haladás ausztrál támadója, David Williams.

A 28 esztendős David Williamset télen, az ausztrál Melbourne Cityből igazolták a szombathelyiek. Tavasszal két gólt szerzett zöld-fehérben, a 2016/17-es bajnokságban pedig hét forduló után már négynél jár. Pedig az első három fordulóban csak csereként lépett pályára, majd az MTK, a Diósgyőr, a Debrecen és a Paks ellen már kezdőként kapott lehetőséget – mind a négy meccsen betalált a 177 cm magas, mozgékony csatár. A Paks elleni találata különösen extrára sikerült, 26 méterről kipókhálózta a bal felső sarkot.

– A mérkőzés elején kicsit nehezen lendültünk játékba, az első negyedóra nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, ám fokozatosan átvettük az irányítást - mondta Williams. – Harcosan, nagyon jó mentalitással futballoztunk, nem mondom, hogy ez volt a legjobb meccsünk a bajnokságban, de kitettük a szívünket a pályára. Tegyük hozzá: egy hét alatt három meccset játszottunk, ami azért nem volt könnyű, így ezúttal a győzelem volt a legfontosabb, az elsődleges számunkra. Egységesek játszottunk, ez volt a siker fő záloga.

                                        Megszokott kép: Williams-gólöröm. Fotó: Németh Szabolcs

- Örülök, hogy az utóbbi meccseken gólokkal sikerült hozzájárulni a csapat sikeréhez - tette hozzá az ausztrál csatár. -  Minden egyes gól önbizalmat ad, amikor pedig egy csatár hisz magában, olyan helyzetet is elvállal, amit egyébként nem biztos, Ilyen volt a múlt vasárnapi gólom is, ami bevallom nekem is tetszett. Nem számolgatok hány gólig juthatok, mindig a következő meccs a fontos.

                                                                               Williams négy gólja

További hírek

Megtekintés
Fotókon a szerdai bajnoki előtti utolsó edzésünk

Sok-sok kép csapatunk kedd délutáni tréningjéről.
0 21 0 2022.10.04. 19:00
Megtekintés
Visszatérés a Haladás-stadionba

Vezetőedzőnk, Michal Hipp nehéz mérkőzésre számít szerdán - de örül, hogy ismét a Haladás Sportkomplexumban irányíthatja a Szombathelyi Haladást.
0 0 0 2022.10.04. 16:05

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink