Szombathelyi Haladás


Szarvasi kupakaland


2018.10.30. 12:00
Pum András

A Magyar Kupa 7. fordulójában, azaz a legjobb 32 közé jutásét a Szombathelyi Haladás szerdán 12.30-kor a megyei I. osztályú Szarvasi FC vendége lesz.

Az NB III-as Csepel ellen idegenben aratott 2-0-s győzelem után ezúttal egy megyei I. osztályú gárdát, a Szarvasi FC-t sodort Fortuna a Haladás útjába. A Békés megyeiek 11 fordulót követően a a 11 csapatos megyei I. osztály negyedik helyén tanyáznak. Az előző fordulóban 9-0-ra nyertek Orosházán.

A szarvasiak várják már a találkozót, facebook-oldalukon például ízléses grafikákkal jelzik: hányat kell még aludni a kupameccsig.

- Elsősorban azok a játékosok kapnak lehetőséget Szarvason, akik eddig kevesebbet szerepeltek, így legalább meg tudom nézni, mire képesek tétmeccsen -  mondta Horváth Ferenc, a Haladás vezetőedzője. - Bízom bent, hogy jó teljesítményt nyújtanak. Tiszteljük ellenfelünket, de egyértelműen a továbbjutás a célunk. Miroszlav Grumics, Michael Rabusic, Emil Lyng, Németh Milán sérült. A kezdőcsapatot csak később jelölöm ki.

                                            Jurij Habodva Szarvason is szerepet kaphat

A mieink már kedd reggel 8 órakor útra keltek Szarvasra, ahol délután edzenek is. Az éjszakát a négycsillagos Liget Wellness és Konferencia Hotelban töltik. A találkozón szerdán 12.30-kor kezdődik, döntetlennél hosszabbítás, majd szükség esetén büntetők következnek.

A mérkőzésről élő eredménykövetéssel jelentkezünk.

További hírek

Megtekintés
Két akadémista siker

Az I. osztályú utánpótlás-labdarúgóbajnokság tavaszi első fordulójában az Illés Akadémia-Haladás csapatai közül az U15-ösök és az U19-esek tudtak nyerni.
0 0 0 2020.02.27. 12:00
Megtekintés
Sérülések után

Schimmer Szabolcs játéka kérdéses, Rózsa Dániel és Medgyes Zoltán már edz, Németh Márió rehabilitációját végzi.
0 0 0 2020.02.26. 17:05

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink