Szombathelyi Haladás


Szarvasi kupakaland


2018.10.30. 12:00
Pum András

A Magyar Kupa 7. fordulójában, azaz a legjobb 32 közé jutásét a Szombathelyi Haladás szerdán 12.30-kor a megyei I. osztályú Szarvasi FC vendége lesz.

Az NB III-as Csepel ellen idegenben aratott 2-0-s győzelem után ezúttal egy megyei I. osztályú gárdát, a Szarvasi FC-t sodort Fortuna a Haladás útjába. A Békés megyeiek 11 fordulót követően a a 11 csapatos megyei I. osztály negyedik helyén tanyáznak. Az előző fordulóban 9-0-ra nyertek Orosházán.

A szarvasiak várják már a találkozót, facebook-oldalukon például ízléses grafikákkal jelzik: hányat kell még aludni a kupameccsig.

- Elsősorban azok a játékosok kapnak lehetőséget Szarvason, akik eddig kevesebbet szerepeltek, így legalább meg tudom nézni, mire képesek tétmeccsen -  mondta Horváth Ferenc, a Haladás vezetőedzője. - Bízom bent, hogy jó teljesítményt nyújtanak. Tiszteljük ellenfelünket, de egyértelműen a továbbjutás a célunk. Miroszlav Grumics, Michael Rabusic, Emil Lyng, Németh Milán sérült. A kezdőcsapatot csak később jelölöm ki.

                                            Jurij Habodva Szarvason is szerepet kaphat

A mieink már kedd reggel 8 órakor útra keltek Szarvasra, ahol délután edzenek is. Az éjszakát a négycsillagos Liget Wellness és Konferencia Hotelban töltik. A találkozón szerdán 12.30-kor kezdődik, döntetlennél hosszabbítás, majd szükség esetén büntetők következnek.

A mérkőzésről élő eredménykövetéssel jelentkezünk.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink