Szombathelyi Haladás


Hali-bérlettel Bükfürdőre!


2018.10.22. 21:00
Pum András

Felber László korábban a kapu mögé, a B-középbe váltott bérletet - jutalma egy all inclusive pihenés a Danubius Health Spa Resort Hotelban.

Csakúgy mint a Paks elleni találkozót megelőzően, a szombati Szombathelyi Haladás-MOL Vidi FC mérkőzés előtt is sorsoltunk bérletet vásárló szurkolóink között. Fortuna ezúttal Felber László törzszsurkolónknak kedvezett, aki korábban a kapu mögé, azaz a B-középbe váltott bérletet. Felber László nyereménye egy két fő részére, két éjszakára, három napra szóló pihenés - all inclusive ellátással - a négycsillagos bükfürdői Danubius Health Spa Resort Hotelba. Nyereményét a mérkőzés szünetében vette át.

- Immáron 29 éve, 1989 óta járok Haladás-meccsre - mondta Felber László. - A régi stadionba gyakran váltottunk bérletet, és noha Sopronba nem volt bérletem, szinte mindig elkísértem a csapatot. Az új stadionban az idei bajnokságra vettem először bérletet. Ritkán hagyok ki meccset, ezért megéri bérletet venni, és így nem kell sorban állni jegyért. Nagyon jó látni, hogy egyre több kisgyermek és család látogat ki a meccsekre. Noha most hullámvölgyben van a csapat, ha mindenki odateszi magát, jönni fognak az eredmények - természetesen bentmaradást várok a csapattól. Két kedvenc futballistám van, Király Gábor és Bosnjak Predrag - a futball iránti alázatuk, hozzáállásuk követendő példa a fiatalok játékosok számára. Ami a nyereményemet illeti, nagyon örülök neki - Bükfürdőre a feleségemmel megyek. Van egy három éves, és egy 9 hónapos kislányunk, úgyhogy ránkfér a pihenés.

                                                                  Felber László nagyobbik kislányával és a nyereménnyel

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink