Szombathelyi Haladás


Remek játék és továbbjutás


2018.10.22. 19:00
haladas.hu

A női labdarúgó Magyar Kupában a nyolc közé jutásért vívott mérkőzésen a Haladás-Viktória FC biztosan verte az Astrát.

Haladás-Viktória FC–Astra-ALEF HFC 3-1 (1-0). – Király Sportlétesítmény, 50 néző, női labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzés, 3. forduló, vezette: Gáspár.
Haladás-Viktória: Bíró – BALOGH, TÁLOSI Fördős, Kiss Zs. – SZAKONYI (Király, 80.), Tóth A. (Fábián, 61.), Manhart, RÁCZ, Öreg – Siklér (Harsányi, 71.). Edző: Simon Attila.
Astra: Farkas – Rozmis, Szabó G., Vidács, Vidovenyecz – Véninger, Dikanova, Török, Gelb – Krascsenics, Sipos. Edző: Dombó János.

Remekül kezdték a mérkőzést a vasiak, az első 20-25 percben sok látványos támadást vezettek, rengeteg helyzetet dolgoztak ki. A lefújás előtt Öreg kapott labdát a bal oldalon a tizenhatoson belül és a hosszú, bal sarokba lőtt (1-0). 
Szünet után a vendégek feljebb tolták védekezésüket, ám a folyamatos letámadást nem bírták erővel, a félidő derekára „elfogytak”. A hajrában Öreg csinált két cselt a bal szélen, a jobb oldalon felbukkanó Szakonyihoz ívelt, a támadó a jobb sarokba lőtt (2-0). Aztán Rácz pazar passza után Manhart ugrott ki, ám kisodródott, így az érkező Rácz elé passzolt, a támadó hét méterről az üres kapuba helyezett (3-0). A vendégek szépítő gólja már nem osztott-szorzott. Gólszerzők: Öreg (37.), Szakonyi (76.), Rácz (78.), illetve Dikanová (86.).

                                                          Szakonyi Emese jól játszott, gólt is szerzett

Simon Attila: - Talán az idény eddigi legjobb játékát nyújtva magabiztosan győztük le ősi riválisunkat.

További hírek

Megtekintés
Bajban női csapatunk is

A koronavírus-járvány miatt egymás után jelentik be a futballklubok, hogy kénytelenek játékosaik fizetését csökkenteni. A Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata sem kivétel ez alól.
0 0 0 2020.04.04. 20:10
Megtekintés
Fizetéscsökkentés

A koronavírus-járvány miatt több más futballklubhoz hasonlón az NB II-es Szombathelyi Haladásnál is csökkentik a bérköltségeket. Nagy szükség lenne most támogatókra!
0 0 0 2020.04.02. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink