Szombathelyi Haladás


Győzelemre fel!


2018.10.05. 15:20
Pum András

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában szombaton 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Mezőkövesd-Zsóry vendége lesz.

A volt szombathelyi védő, Kuttor Attila irányította mezőkövesdiek eddigi négy hazai meccsükből kettőt megnyertek, egyszer döntetlent játszottak és egyszer kikaptak. Három mérkőzés óta veretlenek, a Puskás Akadémia elleni otthoni 2-0, majd a DVTK-val szembeni 4-2-es siker után legutóbb 2-2-es döntetlenre végeztek az MTK otthonában. A vasiak egy hete – immáron az új edző – Horváth Ferenc irányításával a Haladás Sportkomplexumban 2-1-re kikaptak a Pakstól. Horváthnak akkor mindössze két edzés után kellett pályára küldenie csapatát – kérdés, az azóta eltelt egy hét mire volt elegendő. A 7. Mezőkövesd 12, az utolsó Haladás öt pontot gyűjtött.

– Annyiból kedvezőbb helyzetben vagyok, hogy több időm volt megnézni a játékosokat edzésen, azt, hogy hogyan reagálnak bizonyos játékhelyzetekben, mit csinálnak egy adott szituációban – mondta Horváth Ferenc, a Haladás vezetőedzője. – Persze még ez sem volt elegendő idő, ezért is jön jól a szombati meccset követő kéthetes szünet, amikor több időnk lesz gyakorolni. Nem vagyunk könnyű helyzetben, és a sorsolásunk sem könnyű. A Mezőkövesd nagyon jó formában lévő csapat, ám nincs más választásunk: valamennyi meccsen győzelmi szándékkal lépünk pályára – függetlenül attól, jó vagy kevésbé jó csapattal játszunk. Bosnjak Predrag felépült, Németh Milán viszont sérült.

                       Priskin Tamás a Paks ellen betalált: négy góllal a szombathelyiek házi gólkirálya

Összeállítás: Király – Habovda, Kolcák, Tamás, Bosnjak – Mészáros, Rácz, Jagodics, Halmosi – Funsho, Priskin.

A zöld-fehérek pénteken 10 órakor útra keltek, a mérkőzés időpontjában Mezőkövesden edzenek, s az éjszakát is a borsodi városban töltik.

További hírek

Megtekintés
Szerda esti kupacsata

A Magyar Kupa-nyolcaddöntőjének visszavágóján szerdán 18 órakor a Szombathelyi Haladás a Budapest Honvédot fogadja.
0 0 0 2020.02.18. 16:00
Megtekintés
Így győztük le a Csákvárt

A Haladás TV anyaga a vasárnap délutáni, 3-0-s győzelmünkkel végződött Merkantil
1 0 0 2020.02.17. 15:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink