Szombathelyi Haladás


A Paksot fogadjuk


2018.09.28. 22:00
Pum András

Az OTP Bank Liga 9. fordulójában szombaton 17 órakor (Tv: M4 Sport) a Szombathelyi Haladás a Paksi FC-t fogadja.

Nem sok ideje maradt a csütörtökön kinevezett vezetőedzőnek, Horváth Ferencnek arra, hogy megismerje újdonsült együt­tesét. A csütörtök és péntek délutáni tréning után szombaton már élesben, a Paks ellen kell bizonyítania utolsó helyen álló csapatával. Jagodicsék nyolc meccsen mindössze egyszer nyertek, lesz dolga tehát a korábbi balmazújvárosi trénernek. Ráadásul a 45 éves edző a Balmazújváros–FTC (2-2) meccsről hozott egymeccses eltiltását szombaton tölti le, így csak a lelátóról figyelheti csapatát. Ezért segítője, Szamosi Tamás meccsel.

Érdekesség, hogy Horváth Ferenc eddigi hat NB I-es csapatánál egyszer sem mutatkozott be vereséggel bajnoki mérkőzésen – négyszer győzött, kétszer döntetlent játszott aktuális gárdája. Ami a hatodik helyen álló, tízpontos paksiakat illeti, a korábban két alkalommal is Szombathelyen dolgozó edző, Csertői Aurél csapata az első öt fordulóban nyeretlen maradt, utolsó három meccsén viszont két győzelem, egy döntetlen a mérlege. A tolnai zöld-fehéreket erősíti két korábbi Haladás-futballista, Simon Ádám és ikertestvére, András. Utóbbi Achilles-ín sérülése miatt nem játszhat.

– Két edzés után nem lehet csodát várni, de megpróbáltam frissíteni a csapaton, és a taktikán is dolgoztunk – mondta Horváth Ferenc, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője. – A fiúk becsülettel edzettek, nem lehet rájuk panaszom. Kielemeztük a paksiak futballját, tudjuk, mire számíthatunk tőlük. Nyilván nem szerencsés, hogy nem ülhetek a kispadon, de ezzel nem tudok mit kezdeni, ettől függetlenül is nyernünk kell szombaton. Bosnjak Predrag és Kovács Lóránt sérült. Várható összeállítás: Király – Habodva, Kolcák, Benes, Németh Milán – Mészáros, Németh Márió, Halmosi – Funsho, Rabusic, Priskin. 

                              Horváth Ferenc két edzéssel készítette fel csapatát a Paks elleni bajnokira

A szombathelyiek a péntek délutáni edzést követően Bükfürdőre utaztak összetartásra, onnan érkeznek a mérkőzésre. 

A stadion pénztárai szombaton 10 órakor nyitnak.

A jegyelővételi lehetőségekről korábban ITT ÍRTUNK.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink