Szombathelyi Haladás


Továbbjutottunk a Magyar Kupában


2018.09.23. 17:30
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás a Magyar Kupában 2-0-ra nyert Csepelen, így a legjobb 64 közé jutott.

Csepel FC–Szombathelyi Haladás 0-2 (0-1). – Csepel, 500 néző, vezette: Szilasi.
Haladás: GYURJÁN – Schimmer (Habovda, 46.), KOLCÁK, Jagodics, Németh Milán – GRUMICS, RÁCZ – MÉSZÁROS, Gaál (Funsho), Halmosi (Benes, 55.)  – Rabusic. Megbízott edző: Desits Szilárd. 

A mérkőzés elején a hazaiak keményen, néha durván futballoztak.  A 20. percben Mészáros bal oldali beadását Gauzer rosszul találta el, és a jobb felső sarokba pörgetett. Öngól (0-1).Három perc múlva Grumics jobb oldali beadását Mészáros öt méterről fölé vágta. A 31. percben Schimmer jobb oldali beadását Rabusic a rövid oldalról kapura fejelte, de Botlik a bal kapufára ütötte a labdát. A 42. percben Németh Milán bal oldali beadását Gaál lekezelte, fordulásból, nyolc méterről lőtt, a kapus ismét bravúrral hárított. Szünet után az 53. percben Molnár a félpályáról kilépett, rávezett Gyurjánra, de a kapus kivárt, és lövését bravúrral hárította. Mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, a hazaiak nem jutottak a kapu közelébe. A vasiak sok támadást vezettek, de az utolsó passzok rosszak voltak. a 90. percben Mészáros Karol jobb oldali beadását a csepeliek védője, Mészáros László felpörgette és a labda a kapus felett a hálóba hullott (0-2).

A mérkőzés nagy részében a Haladás irányította a játékot, megérdemelten nyert a vasi együttes. - Gólszerzők: Gauzer (20., öngól), Mészáros L. (90., öngól).

Desits Szilárd:  – Valódi kupamérkőzést játszottunk, uraltuk a találkozót. A hazai pálya minden előnyét élvező Csepel megnehezítette a dolgunkat. 

 

További hírek

Megtekintés
Fotókon az edzőmeccs

Sok-sok kép a csütörtöki Tiszakácske-Szombathelyi Haladás találkozóról.
0 24 0 2020.01.17. 11:00
Megtekintés
Így látta a mérkőzést Mátyus János

A Szombathelyi Haladás vezetőedzője értékelte a Tiszakécske elleni felkészülési-találkozót.
0 0 0 2020.01.16. 16:16

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink