Szombathelyi Haladás


Magyar Kupacsata: Csepelre utazunk


2018.09.21. 13:20
Pum András

A Magyar Kupa hatodik fordulójában vasárnap 15 órakor a Szombathelyi Haladás a Csepel FC vendége lesz.

Az országos főtáblán a legjobb 64 közé jutásért lépnek pályára az együttesek a hétvégén. A Szombathelyi Haladás a nagy múltú, jelenleg az NB III. Nyugati-csoportjában szereplő Csepel FC vendége lesz. A fővárosiak hét fordulót követően a 16 csapatos harmadosztály 12. helyén tanyáznak, két győzelem, egy döntetlen és négy vereség a mérlegük. A piros-kékek a legutóbbi fordulóban 1-0-ra kikaptak Győr-Ménfőcsanakon. A korábbi MTK-s, majd újpesti védő, Tamási Zoltán irányította csepeliek keretében található két  korábbi Illés Akadémia-Haladás-futballista Vargovics Tamás és Tóth Máté.

- A hangulattal és a játékosok hozzáállásával nincs probléma, úgy láttam, valamennyi futballista tisztában van vele, milyen nehéz helyzetben van a Haladás – mondta Desits Szilárd, a Haladás másoedezője, megbízott edző. – Azt is tudják, össze kell fognunk ahhoz, hogy közösen kilábaljunk a hullámvölgyből. Ezt vasárnap győzelemmel és továbbjutással akarjuk deklarálni. Feltérképeztük a Csepelt, a körülményeket, tudjuk mire számíthatunk. Nem kérdés: tovább kell jutnunk. Bosnjak Predrag, Kovács Lóránt, Tamás László, Jancsó András, Emil Lyng sérült, és további két-három játékosunk sem teljesen egészséges, így a kezdőcsapatot csak később jelölöm ki.

További hírek

Megtekintés
Két akadémista siker

Az I. osztályú utánpótlás-labdarúgóbajnokság tavaszi első fordulójában az Illés Akadémia-Haladás csapatai közül az U15-ösök és az U19-esek tudtak nyerni.
0 0 0 2020.02.27. 12:00
Megtekintés
Sérülések után

Schimmer Szabolcs játéka kérdéses, Rózsa Dániel és Medgyes Zoltán már edz, Németh Márió rehabilitációját végzi.
0 0 0 2020.02.26. 17:05

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink