Szombathelyi Haladás


Magyar Kupacsata: Csepelre utazunk


2018.09.21. 13:20
Pum András

A Magyar Kupa hatodik fordulójában vasárnap 15 órakor a Szombathelyi Haladás a Csepel FC vendége lesz.

Az országos főtáblán a legjobb 64 közé jutásért lépnek pályára az együttesek a hétvégén. A Szombathelyi Haladás a nagy múltú, jelenleg az NB III. Nyugati-csoportjában szereplő Csepel FC vendége lesz. A fővárosiak hét fordulót követően a 16 csapatos harmadosztály 12. helyén tanyáznak, két győzelem, egy döntetlen és négy vereség a mérlegük. A piros-kékek a legutóbbi fordulóban 1-0-ra kikaptak Győr-Ménfőcsanakon. A korábbi MTK-s, majd újpesti védő, Tamási Zoltán irányította csepeliek keretében található két  korábbi Illés Akadémia-Haladás-futballista Vargovics Tamás és Tóth Máté.

- A hangulattal és a játékosok hozzáállásával nincs probléma, úgy láttam, valamennyi futballista tisztában van vele, milyen nehéz helyzetben van a Haladás – mondta Desits Szilárd, a Haladás másoedezője, megbízott edző. – Azt is tudják, össze kell fognunk ahhoz, hogy közösen kilábaljunk a hullámvölgyből. Ezt vasárnap győzelemmel és továbbjutással akarjuk deklarálni. Feltérképeztük a Csepelt, a körülményeket, tudjuk mire számíthatunk. Nem kérdés: tovább kell jutnunk. Bosnjak Predrag, Kovács Lóránt, Tamás László, Jancsó András, Emil Lyng sérült, és további két-három játékosunk sem teljesen egészséges, így a kezdőcsapatot csak később jelölöm ki.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink