Szombathelyi Haladás


A bajnokcsapat érkezik


2018.09.16. 10:10
Pum András

A női labdarúgó NB I. negyedik fordulójában vasárnap 15 órakor a Haladás-Viktória FC a Király Sportlétesítményben az MTK Hungáriát fogadja.

A hatodik helyen álló vasiak első győzelme továbbra is várat magára – két döntetlen és egy vereség Simon Attila csapatának mérlege. A bajnoki címvédő MTK viszont eddig mindhárom találkozóját megnyerte, húsz gólt lőtt és mindössze egyet kapott. Igaz, a képet árnyalja, hogy eddig a két újonccal, valamint az Astrával találkozott a kék-fehér együttes.
– Bízom benne, hogy teljesen más meccset játszunk, mint egy hete, az Astra ellen – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória vezetőedzője. – Ezúttal sikerült rendesen felkészülni a találkozóra, ráhangolódtunk a meccsre. Semmilyen zavaró körülmény nem hátráltatta a munkát. Remélem, hogy néhány játékosom úgy futballozik majd, ahogy valójában tud, eléri csúcsformáját. Legyen szó bármely sportágról, mindig különleges motivációt jelent egy bajnokcsapat ellen pályára lépni. Az elmúlt bajnokságban jó meccseket vívtunk a fővárosiakkal. A hazai pálya mellettünk szól, szeretnénk legalább egy pontot itthon tartani, de engem az sem lepne meg, ha meglepnénk és legyőznénk az MTK-t. Sérültünk és eltiltottunk nincs.

Összeállítás: Bíró – Balogh, Fördős, Tálosi, Kiss Zs. – Tóth A., Fábián, Rácz – Szakonyi, Manhart, Öreg. 

További hírek

Megtekintés
Fotókon az edzőmeccs

Sok-sok kép a csütörtöki Tiszakácske-Szombathelyi Haladás találkozóról.
0 24 0 2020.01.17. 11:00
Megtekintés
Így látta a mérkőzést Mátyus János

A Szombathelyi Haladás vezetőedzője értékelte a Tiszakécske elleni felkészülési-találkozót.
0 0 0 2020.01.16. 16:16

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink