Szombathelyi Haladás


Emléktáblát avattak Szarka Zoltán tiszteletére


2016.08.12. 21:20
haladas.hu

A szombathelyi olimpiai bajnok kapuslegenda, Szarka Zoltán tiszteletére állított emléktáblát egykori tanítványa Király Gábor Szombathelyen, a Király Sportlétesítményben pénteken.

"Dolgozni, dolgozni, dolgozni!Ne foglalkozz senkivel, mert mindent magadnak csinálsz!" - áll  a Szarka Zoltántól származó mottó azon a fekete gránit táblán, melyet pénteken avattak fel Szombathelyen a Király Sportlétesítményben - olvasható a kiralygabor.eu oldalon.

 A zártkörű ünnepségen  a Szarka és a Király család tagjai valamint a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola edzői vettek részt. Az emléktáblát Király Gábor és Szarka Zoltánné, Erzsi néni leplezték le.

                                         Fotó: Királysport

- Zoli bácsi ma lenne 74 éves. A születésnapjára időzítettük az emléktábla avatást. Szeretném, ha mindenki, aki a Király Sportlétesítménybe ellátogat tudná, ki volt ő és milyen eredményeket ért el. Az utókor is tudja meg, hogy mennyire sokat tett a szombathelyi sportért, a labdarúgásért és szeretett egyesületéért, a Haladásért. Mi, szombathelyi kapusok már a génjeinkben hortdozzuk azt a tudást, amit tőle kaptunk és a stafétabotot továbbvisszük.  Szeretném, ha minden évben augusztus 12-én összegyűlnénk Zoli bácsi családjával, és adóznánk az emléke előtt. Hisz ő itt van velünk, a szellemisége tovább él. - mondta az eseményt követően Király Gábor.

Forrás: kiralygabor.eu

További hírek

Megtekintés
Fotókon a szerdai bajnoki előtti utolsó edzésünk

Sok-sok kép csapatunk kedd délutáni tréningjéről.
0 21 0 2022.10.04. 19:00
Megtekintés
Visszatérés a Haladás-stadionba

Vezetőedzőnk, Michal Hipp nehéz mérkőzésre számít szerdán - de örül, hogy ismét a Haladás Sportkomplexumban irányíthatja a Szombathelyi Haladást.
0 0 0 2022.10.04. 16:05

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink