Szombathelyi Haladás


Életveszély a bal oldalon


2016.08.11. 13:20
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás egyszeres magyar válogatott védője, Bosnjak Predrag nehéz meccsre, de győzelemre számít a Diósgyőr ellen.

Noha a zöld-fehérek jobb oldala is erős, általában az igazi veszélyt a bal oldali Bosnjak-Halmosi-Németh tengelyt jelenti az ellenfelek számára. Az MTK ellen is egy remek Halmosi-Bosnjak-Németh adogatás után került a labda középre a második gólt zerző Williamshez. 

A Haladás 30 esztendős bal oldali védője, a szerb-magyar Bosnjak Predrag jól teljesít a bal szélen, bár mint mondja, a csapat játékához hasonlóan az ő teljesítménye is felfelé ível.

- Szombati ellenfelünk, a Diósgyőr az első két meccsen nyert, aztán kétszer kikapott, ez alapján bizony nehéz kikövetkeztetni, milyen ellenfélre számítsunk - mondta Bosnjak. - Persze így is tudom a választ: nagyon nehézre. Véleményem szerint ugyanis a diósgyőriek alaposan megérezték a válogatott Elek hiányát, hiszen Ákos kiváló futballista, stabilitást ad a középpályának. Viszont az FTC és a Budapest Honvéd ellen beszedett kilenc gól nagyon sok, tehát valami hátul nem stimmel a miskolciaknál. Ez persze az ő dolguk, a mienk az, hogy legyőzzük őket.

                                                                                               Bosnjakot nem könnyű utolérni

- Fokozatosan javul a játékunk, de nem csak a csapaté, hanem a sajátomé is, úgy érzem meccsről-meccsre jobban megy a foci - folytatta "Pedró". -  Arra mindenképpen felkészülhetünk, hogy a diósgyőriek a zsinórban elszenvedett két vereség után nem akarnak harmadszor is kikapni, így biztosan kettőzött erővel küzdenek, javítani akarnak ellenünk. Ezért is nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de hiszek magunkban, egyben van a csapat, szurkolóink segítségével nyerni akarunk a Diósgyőr ellen. 

Bosnjakék egyébként egyre jobban belakják Szombathelyt, feleségével, Tijanával közös kisfiúk, Ognjen a szeptembert már egy helyi magyar-horvát oviban kezdi.

További hírek

Megtekintés
Így látta az ETO elleni meccset Aleksandar Jovic

"A játékosok a vereség ellenére maximálisan harcoltak a csapatért, a klubért" - Aleksandar Jovic vezetőedző értékelte az ETO FC Győr elleni mérkőzést.
1 0 0 2024.03.18. 21:00
Megtekintés
Idegenbeli siker a rangadón

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. idegenben 2-1-re verte a harmadik helyen álló Vépet.
0 0 0 2024.03.18. 17:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink