Szombathelyi Haladás


Védőt tesztel a Haladás - Szellák Soma Sopronban


2016.08.09. 21:00
Pum András

A 33 éves Hídvégi Sándor csütörtökig győzheti meg Mészöly Gézát, hogy szüksége van rá a Haladásnak.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás védői közül Jagodics Márkot szombaton vakbélgyulladással műtötték, még hetekig nem játszhat, míg Jánvári Gábor térdoperációja miatt a teljese bajnokságot kihagyja.

Nos, talán éppen a védőhiány miatt keddtől-csütörtökig a Haladásnál próbajátékon szerepel a Szigetszentmiklós 33 éves belső és bal oldali védőként is bevethető játékosa, Hídvégi Sándor. Hídvégi pályafutása során a Rákosszentmihály, a Győri ETO, a Soroksár, a Jászberény, az MTK, a Videoton, a ZTE, a Dunaújváros együttesében is futballozott, 2015 októbere óta a legutóbb az NB II-től búcsúzó Szigetszentmiklósban szerepelt. A 185 cm magas védő 129 NB I-es mérkőzésén hét gólig jutott.

                                  Hídvégi Sándor (jobbról) az MTK-ban is futballozott. Fotó: nso.hu/Meggyesi Bálint

A nyáron Dunaújvárosból igazolt középpályás, Szellák Soma viszont egy évig kölcsönben az NB II-es Sopronban folytatja pályafutását.

További hírek

Megtekintés
Így látta az ETO elleni meccset Aleksandar Jovic

"A játékosok a vereség ellenére maximálisan harcoltak a csapatért, a klubért" - Aleksandar Jovic vezetőedző értékelte az ETO FC Győr elleni mérkőzést.
1 0 0 2024.03.18. 21:00
Megtekintés
Idegenbeli siker a rangadón

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. idegenben 2-1-re verte a harmadik helyen álló Vépet.
0 0 0 2024.03.18. 17:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink