Szombathelyi Haladás


Búcsúmeccset rendeznek Király Gábornak


2016.08.06. 22:00
haladas.hu

Bernd Storck Király Gábornak és Juhász Rolandnak is megköszönte amit a válogatottért tettek.

Korábban Juhász Roland, kedden pedig az Eb egyik legfelkapottabb magyar játékosa, Király Gábor is bejelentette a válogatottól való visszavonulását. Természetesen a játékosok a bejelentés előtt a szövetségi kapitánnyal is közölték a döntésüket. Bernd Storck a következőket mondta Király és Juhász visszavonulása kapcsán az mlsz.hu-nak.

Király Gábor bejelentette, hogy visszavonul a válogatottól, amiről természetesen engem is tájékoztatott - nyilatkozta Bernd Storck a szövetség honlapján. -  Ezúton is szeretném megköszönni neki mindazt, amit a válogatottért tett és természetesen a gratuláció is maximálisan megilleti azért a pályafutásért, ami mögötte van a nemzeti csapatban. Nagyszerű sportember és ember, aki roppant fontos tagja volt a válogatottnak, amit az is nagyon jól mutat, hogy 107-szer viselte a címeres mezt, ráadásul az Eb-n Lothar Matthaus rekordját is megdöntötte. 

                Király Gábor még egyszer pályára lép a válogatottban. Fotó: Unger Tamás/vaol.hu

- Juhász Roland szintén köszönetet és gratulációt érdemel mindazért, amit tett a csapatért -  folytatta a kapitány. - A fiatalok integrálásában rengeteget segített, még olyankor is, ha valamelyikük - adott esetben - a vetélytársa volt. Az Európa-bajnokságra sem turistaként jött velünk, hanem megkapta a lehetőséget és jól is játszott a kontinenstornán. Az Andorra elleni VB-selejtező utánra tervezünk egy hazai barátságos mérkőzést, amelyen szeretnénk méltó körülmények között elbúcsúztatni a visszavonuló játékosokat és egyben megköszönni nekik mindazt, amit a nemzeti csapatért tettek. Nem könnyű erre az időszakra ellenfelet találni, de már dolgozunk ezen. Amint sikerrel járunk, be fogjuk jelenteni, hogy kivel játszunk majd.

További hírek

Megtekintés
Öt gólt vágott a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 5-2-re legyőzte a Rábapatyot.
0 0 0 2024.04.15. 14:10
Megtekintés
Vezetés után vereség a hajrában

A labdarúgó NB II. 28. fordulójában a Szombathelyi Haladás 2-1-re kikapott Szegeden.
0 0 0 2024.04.14. 22:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink