Szombathelyi Haladás


Páratlan páros!


2016.08.05. 21:00
Pum András

Az Illés Béla-Tóth Miklós duó nyerte a Tihany Open elnevezésű lábtenisz-bajnokságot.

Komoly hagyományokkal bír a nyaranta megrendezésre kerülő tihanyi lábtenisz-bajnokság, a Tihany Open. A viadalt kilenc évvel ezelőtt rendezték meg először – a Haladás egykori futballistája, jelenlegi sportigazgatója, többségi tulajdonosa, Illés Béla a kezdetektől fogva részt vesz rajta.

                                  Tóth Miklós a Haladás ügyvezető igazgatója és Illés Béla sportigazgató a kupával

Halmai Gábor barátommal, tulajdonostársammal minden esztendőben rajthoz álltunk, de az első években sosem engedték, hogy egy párban induljunk – mondta Illés Béla. – Két évvel ezelőtt viszont már rábólintottak a kérésünkre, meg is nyertük a viadalt. Tavaly Tóth Miklóssal szintén elsők lettünk – természetesen idén sem hagytuk ki a versenyt. A csoportmeccseket pénteken, az egyenes kieséses szakaszt szombaton rendezték – 21 találatig és két nyert szettig tartott egy mérkőzés. Tizenhat páros indult, Mikivel valamennyi, azaz mind az öt meccsünket megnyertük - csupán egy szettet veszítettünk -  így elhódítottuk a serleget. Zömmel amatőr sportolók rúgták a labdát a műfüvön, akadt néhány kimondottan ügyes versenyző, mindenki beleadott apait-anyait. Nem volt egyszerű dolgunk, hiszen az elődöntők éppen a déli kánikulában kezdődtek, ráadásul a mi meccsünk után rögtön jött a finálé – nem volt időnk pihenni. Pokoli meleg volt, megizzadtunk rendesen – de megérte. Mivel jómagam zsinórban harmadszor nyertem el a vándorserleget, megkaptam a kupát.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink