Szombathelyi Haladás


Törökországba készül csapatunk


2017.12.16. 10:40
Pum András

A tervek szerint tíz napot töltene remek körülmények között, a török tengerparton a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. Tóth Miklóssal beszélgettünk.

– A balmazújvárosi vereség után csalódottak voltunk, de az utána következő hárommal természetesen mindannyian elégedettek voltunk – jelezte Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. – Kevesen gondolták, gondoltuk volna, hogy a három, legnagyobb költségvetésű klubot megverjük. Ugyanakkor az őszt elemezve úgy érzem, ebben a csapatban több van, elég ha azt nézzük, hogy az első három helyezettet – FTC, Videoton, Debrecen – legyőztük. Ami Hippet illeti, nagyon pozitív hozzáállású embert ismertünk meg személyében. Korábbi játékosunk, Branislav Fodrek öt évet dolgozott vele, nagyon dicsérte – nem véletlenül. A felkészülést január 9-én kezdi a csapat, 10-én és 11-én terheléses orvosi vizsgálat vár a gárdára. Január végére tíznapos törökországi edzőtábort tervezünk, ahol három meccset is játszunk, idehaza pedig ötször lépünk pályára, megmérkőzünk például a szlovén Mariborral, és Lendvával, az osztrák Wiener Neustadt-tal. Egy játékosunk távozott, Leandro Martínezzel kölcsönös megegyezéssel szerződést bontottunk. Vélhetően lesznek követői, ugyanakkor várhatóak új játékosok is. Minden szekcióba, a védelembe, a középpályára és a támadósorba is szeretnénk igazolni.

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Szombathelyi Haladás-Gyirmót bajnokiról

A vasárnapi, 1-1-re végződött Merkantil Bank Liga-mérkőzés videós anyaga.
1 0 0 2023.12.04. 22:00
Megtekintés
Rúzsa Iván értékelése

Aleksandar Jovic vezetőedző távollétében Rúzsa Iván másodedző a sajtótájékoztatón elmondta: eseménydús mérkőzést vívtunk a Gyirmóttal, amelyen a játékosok megmutatták karakterüket. Rúzsa azt természetesen sajnálja, hogy végül nem sikerült nyernünk.
1 0 0 2023.12.04. 13:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink