Szombathelyi Haladás


A Haladást a Styl öltözteti


2016.07.30. 11:24
haladas.hu

Helyi erők lendületben: együtt a Szombathelyi Swietelsky-Haladás és a STYL az első osztályban

Immáron a Hali is belép az elegánsan megjelenő klubcsapatok sorába, mivel az ugyancsak szombathelyi STYL-lel együttműködési megállapodást írtak alá az idei szezonra. Természetesen mindkét fél hosszú távon gondolkodik, így a Haladás játékosai és a felkészítő csapat tagjai az új szombathelyi stadion megnyitóján és az azt követő szezonokban is STYL öltönyben szeretnének megjelenni. Mindkét szakmai stáb stratégiai célja az élvonalbeli szereplés, a saját gárda megszilárdítása és összekovácsolása, hiszen így lehet csak előbbre jutni mind a divatban, mind pedig a bajnokság tabelláján.

„Ha végigmegy a főutcán egy focista gyerek

Mind megáll a forgalom és őket nézi meg

 

Mikor a Haladás tizenegy kivonul

a világ kivirul és a lány szíve kigyúl”

Valóban, ezek a focista fiúk fantasztikusan festenek új öltönyeikben, melyet a STYL FASHION készített számukra a legújabb trendnek megfelelően. A játékosok a ruhapróbán még kicsit feszengve mozogtak, de a csapatfotózásra igazán belejöttek az öltöny-viselésbe és lazán pózoltak a kamerának. A sportolók gyakorlatilag közszereplők, így a sajtó, a média figyelmét élvezik, az emberek felismerik őket az utcán is. Ennélfogva fontos, hogy alkalomhoz illően és – ahogy a pályán is – egységesen tudjanak megjelenni. Foglalkozásukból adódóan a hétköznapokban elsősorban a kényelmes, sportos viseletet részesítik előnyben, azonban most már személyre szabott öltönyeikben is otthonosan mozognak.

Nemrégiben tele voltak a lapok a hírrel, mely szerint a STYL FASHION Kft. megvásárolta a Styl Ruhagyár teljes vagyonát és átvette valamennyi munkavállalóját. A felszámolás lezárását jelentő adásvételt követően a cég jelentős átalakításokba fogott, hosszú távú céljai eléréséhez pedig egyrészt folyamatosan keresi a szakképzett munkavállalókat, akiknek biztos munkahelyet tud nyújtani. A cég megújulásának hamarosan a lakosság is tanúja lehet, hiszen a STYL nagyszabású munkaerő-toborzásba kezd. A főként nőket, - anyákat és fiatal nagymamákat - foglalkoztató vállalat óriási előnye a versenytársakhoz képest, hogy egy műszakos munkarendben tud foglalkoztatni, így marad idő munka után a család, a háztartás feladataira is. A STYL által kínált pozíciókat betanítást követően bárki el tudja látni, és az sem hagyható figyelmen kívül, hogy a cégben világmárkák termékei készülnek, melyek Szombathely nevét viszik hírül a nagyvilágban, ezáltal minden munkavállaló részese a világra szóló sikernek.

Másrészt újraépíti a cég a STYL márkát és kereskedelmi hálózatát, amelynek első lépcsőjeként augusztus 1-jén megnyitja megújított és kibővített üzletét a szombathelyi Family Centerben. A nyitás napján 17 órától a Hali-játékosok közül Jagodics Márkkal és Schimmer Szabolccsal találkozhatnak az üzletben a vásárlók, szurkolók.

A boltnyitással kapcsolatos bővebb információkról, alkalmi kedvezményekről és a Hali és a STYL közös meglepetésprogramjáról a STYL facebook-oldalán tájékozódhatnak.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink