Szombathelyi Haladás


Debrecenbe kell menni


2017.10.20. 15:00
Pum András

Szombaton 15.30-as kezdéssel a remek formában lévő Debreceni VSC vendége lesz a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.

Kettősrangadót rendeznek szombaton Debrecenben. Fél négyes kezdéssel Debrecen-Haladás, majd 18 órakor Diósgyőr-Budapest Honvéd találkozókra kerül sor. Remekül szerepelnek a dobogós legalsó fokán tanyázó, Herczeg András vezette hajdúságiak, utolsó hét meccsükből hatot megnyertek. Figyelemreméltó, hogy a legkevesebb (9) gólt kapták a bajnokságban. Legutóbb Mezőkövesdről (0-2) hozták el a három pontot. A középpályán Bódi Ádám és Tőzsér Dániel a fazonszabász, míg elől a fiatal Varga Kevin három találatnál jár. Az egy hete a Honvédtól 2-1-es vereséget szenvedő, 10. helyen tanyázó szombathelyieknek tehát nem lesz könnyű dolguk.

Bosnjak Predrag sérülés, Myke Ramos mandulagyulladás miatt nem szerepelhet és erősen kérdéses David Williams játéka is – mondta Pacsi Bálint, a Haladás edzője. – Ennek ellenére elszántan készülünk a találkozóra. Szombaton a Honvéd kedden a Vasas ellen játszottunk, szombaton Debrecenben szerepelünk, kedden  Tiszaújvárosban, Magyar Kupa-meccsen lépünk pályára. Tíz nap alatt négy mérkőzést vívunk, rengeteget utazunk, a keret valamennyi tagjára szükségünk van. A régóta maródi Jancsó és Lévay mellett Grumics Achilles-ín gyulladással bajlódik, Tóth Benjamin pedig a szerdai edzésen egy rossz mozdulat következtében bokatörést szenvedett.

Összeállítás: Király – Polgár, Wils, Devecseri, Németh Milán – Kiss B., Tóth M., Kovács – Mészáros, Williams, Rácz. 

– Egyben van a csapat, jó a hangulat, úgy érzem nem kell megijednünk Debrecenben sem – jelezte Kiss Bence, a szombathelyiek 18 éves középpályása. – Győzni megyünk, ha mindenki a maximumot nyújtja és a szerencse is mellénk szegődik, mienk lehet a három pont. Ami a saját teljesítményemet illeti, a Mezőkövesd és a Honvéd ellen jól ment a futball, a Vasas ellen kicsit fásultabb voltam, de úgy érzem, most nem lesz probléma. 

A mérkőzést Erdős József vezeti, segítői Varga Zsolt, Vígh-Tarsonyi Gergő, alapvonali játékvezetők Karakó Ferenc, Nagy Róbert, a tartalékjátékvezető Bornemissza Norbert. 

A vasiak a péntek délelőtti edzés után útra keltek, a főváros közelében ebédeltek, és Debrecenben éjszakáznak.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink