Szombathelyi Haladás


Pinte Patrik góllal tért vissza


2017.10.11. 18:00
haladas.hu

Felkészülési mérkőzésen a Haladás 3-1-re győzött az FC Ajka vendégeként. Leandro Martínez megsérült.

FC Ajka-Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-3 (0-0). - Ajka, 100 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Szilasi.

Haladás: Rózsa (Gyurján, 46.) – Schimmer, Jagodics, Bolla, Németh Milán – Kovács L. (Tóth B, 80.), Tóth D. (Pinte, 60.) – Mészáros, Rácz (Németh Márió, 46.), Medgyes – Martínez (Tóth Marcell, 40.). Edző: Pacsi Bálint.

Az első félidőben jól küzdöttek a hazaiak, változatos mérkőzést láthattak a nézők. A 28. percben Martínez tört be a bal oldalon a tizenhatoson belülre, amikor buktatták. A büntetőt a sértett a jobb sarok mellé lőtte. A 38. percben Medgyes lépett ki, de kapu mellé lőtt, majd Gyurján védett nagyot. A 40. percben egy ütközés után Martínez a földön maradt, le kellett cserélni. Az első diagnózis szerint combhajlítóizom sérülést szenvedett.

Szünet után Tóth Marcell jobb oldali beadását Mészáros lőtte kapu mellé, A 67. percben Pinte jobb oldali beadását Németh Márió visszatette Kovács Lórántnak, aki 15 méterről a jobb sarokba lőtt (0-1). Hat perc múlva Németh Milán bal oldali beadását Pinte a kapust megelőzve csúsztatta fejjel a hálóba (0-2). A 81. percben Horváth Dániel 20 méteres, kissé jobbról elvégzett szabadrúgása a bal felső sarokban kötött ki (1-2). A 88. percben Mészáros ötméteres lövéssel állította be a végeredményt (1-3). Jók: Tóth Marcell, Pinte.

- A két klub között régi és remek a kapcsolat, a mai edzőmérkőzés mindkét fél számára jól szolgálta a felkészülést. A találkozó üde színfoltja volt, hogy Pinte Patrik sérülése után góllal tért vissza. Az akadémista fiatalok – Bolla Gergő és Tóth Marcell – pedig pozitív benyomást tettek rám – értékelt Pacsi Bálint, a Haladás vezetőedzője.

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink