Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Mészöly Géza és Horváth Ferenc


2017.08.12. 20:10
Pum András

Így látta a Haladás-Balmazújváros (3-1) találkozót a két vezetőedző.

Mészöly Géza: -  Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk, győzelmünk értékét növeli, hogy egy nagyszerű ellenfelet győztünk le. Jól kezdtük a meccset, ezt a jó futballt egy góllal koronáztuk meg. Önbizalommal játszottunk, bátran felvállaltuk a cseleket. A második félidőben kicsit megült a játék, de csapat erejét mutatja, hogy akkor szereztünk gólt, amikor nem ment annyira a foci. A beszálló játékosok sokat tettek hozzá a meccshez, így például Jagodics Márk, aki korábban rendszeresen kezdő volt, de most nem duzzogott, hogy nem került a csapatba. Örülök, hogy a Balmazújváros találatára gyors góllal válaszoltunk, s ezzel eldöntöttük a mérkőzést. Ma igazi csapatként működtünk, a játékosok kisegítették egymást, mindig volt egy becsúszó láb. A fiúknak helyén volt a szívük, örülök, hogy három gólt gólt szereztünk. Ami Stef Wilset illeti, egy hete Pakson kifordult a bokája, de nem jött rendben teljesen, ezért le kellett cserélni.

Horváth Ferenc: -  Jó iramú mérkőzést játszottunk, amely nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. A Haladás gólja után ugyanis nem tudtuk a saját játékukat játszani, másfajta futballba kényszerültünk bele. Az az igazság, hogy nem ronthattunk az ellenfélnek, hiszen ez még csak az ötödik NB I-es meccsünk volt. A vereség ellenére nem vallottunk szégyent, nem játszottunk alárendelt szerepet.

További hírek

Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30
Megtekintés
Vezetődedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint a Mosonmagyaróvár ellen nem az "igazi" Haladást láthattuk. Vezetőedzőnk ugyanakkor nem tudja elmarasztalni a játékosokat.
1 0 0 2024.04.23. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink