Szombathelyi Haladás


Agyrázkódást szenvedett a Hali támadója


2016.07.24. 13:35
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Mezőkövesd (1-1) utolsó perceiben Gaál Bálint rosszul ért talajt, kórházba kellett szállítani.

A szombat esti bajnoki hosszabbításában egy labdáért Gaál Bálint és Vági András ugrott fel fejelni, csatárunk olyan rosszul ért földet, hogy enyhe agyrázkódást szenvedett. A lefújás után a támadó csak kóválygott a soproni tizenhatos előterében - láthatóan nagyon rosszul volt.

- Felugrottam fejelni, majd a gyepre estem, ráadásul nagyon szerencsétlen helyen ütöttem be a fejemet - mondta Gaál Bálint. - Borzasztóan éreztem magam, a meccs utolsó három-négy perce teljesen ki is esett. A lefújás után mentővel a soproni kórházba szállítottak, ahol megvizsgáltak és megállapították, enyhe agyrázkódást szenvedtem - most egy darabig pihennem kell. Az biztos, hogy hétfőn még nem edzhetek. Nem örülök ennek, de annak még kevésbé, hogy bár helyzeteink megvoltak, nem sikerült nyernünk.

 

További hírek

Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30
Megtekintés
Vezetődedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint a Mosonmagyaróvár ellen nem az "igazi" Haladást láthattuk. Vezetőedzőnk ugyanakkor nem tudja elmarasztalni a játékosokat.
1 0 0 2024.04.23. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink