Szombathelyi Haladás


Így, erre nyaralnak a Haladás-futballisták


2017.06.03. 10:00
Pum András

Akadnak akik belföldön, mások tengerparton kapcsolódnak ki. Halmosiék Egyiptomba és Spanyolországba is elutaznak.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás játékosai a május 27-i, Gyirmót elleni meccset majd az azt követő bankettet követően pihenőre vonultak - június 19-én kezdik a nyári felkészülést. Szokásunkhoz híven ezúttal is megkérdeztünk néhány játékost és Mészöly Géza vezetőedzőt, holt vakációzik.

Kapusaink közül Gyurján Márton és Lévay Gergely ezekeben a napokban a horvátországi Pag-szigeten ejtőznek, illetve dehogyis, kemény munkában vannak, lévén Gergő legénybúcsúját tartják... Lévay ugyanis jövő pénteken mondja ki a boldogító igent. Gyurjánék vasárnapig maradnak, aztán Marci később még visszatér a tengerhez, igaz akkor már a magyarhoz, a Balatonra utazik. 

                        Gyurján (jobbról) és Lévay (középen) barátaikkal utóbbi legénybúcsúját tartják

Polgár Kristóf számára kicsit megcsúszott a szabadság, a védő ugyanis momentán az U21-es válogatottal készül. A Liverpoolból érkezett védő természetesen ezt követően szeretne kicsit lazítani, autóval az Adriai-tengert veszi célba. Szlovénia, Horvárország vagy Olaszország is szóba jöhet. Jánvári Gábor párjával együtt a szülőket látogatja meg, semmi extrát nem terveznek, azonban egy-két napra vélhetően leugranak a Balatonra. Jagodics Márk javarészt Szombathelyen tölti szabadáságát, ám öccsével, Bencével elugranak horgászni Hövejre, egy pecaparadicsomba. Bosnjak Predrag jelenleg Szerbiában, Palicson és Szabadkán pihen, ám hamarosan útra kel feleségével és kisfiával: csakúgy mint tavaly, idén is Dubaj mellett töltenek el egy hetet. Mivel egyik ismerősüknek Split közelében van apartmanjuk, szóba került Horvátország, de mivel momentán az Adriai-tenger kissé hűvös, ezért döntöttek inkább az arab világ mellett. Devecseri Szilárd a soproni bankett után visszatért a Hűség Városába, unokabátyjával pecázni indultak. Belső védőnk nem tör a nagy Ho-Ho-Ho horgász babérjaira, lévén, hogy horgászbotja sincs. A csend, a nyugalom azonban megfizethetetlen számára. Deve néhány napra a Balatonra - vagy valamelyik strandra - is ellátogat, számára az a lényeg, hogy szeretteivel töltse ezt a pár hetet. Halmosi Péter két külföldi nyaralást is betervezett. Először feleségével és két gyermekével Egyiptomba, Hurghadába repül, majd hazaérkezésük után ismét gépre szállnak. Ám ekkor már csak ketten, párjával Eszterrel indulnak Spanyolországba, a végállomás az andalúziai gyöngyszem, Marbella. Rácz Barnabás - Polgárhoz hasonlóan - szintén az U21-es nemzeti csapattal készül, így egyelőre nem tudja hol tölti pihenőjét.

                  Németh Márió kedvesével, Eszterrel Barcelonában kapcsolódik ki

Nigériai támadónk, Funsho Bamgboye a bankett után Amszterdam érintésével hazarepült Lagosba fél éve nem látott családjához. Németh Márió és barátnője, hétfőn utazott Barcelonába. Valamennyi turisztikai látványosságát felkeresték, sőt, noha Márió Real Madrid-drukker, megnézték az ősi rivális Barcelona stadionját, a Nou Campot. Vezetőedzőnk Mészöly Géza családjával és barátokkal együtt egy hétre Larába utazik. Mészölytől megtudtuk, egyedülálló az a fajta kiszolgálás ami évről-évre Törökországban fogadja őket, ezért is választották úticélul a félholdas országot. Ám a hét nap nem csak pihenésből áll, Mészölyék teniszeznek, strandröpladáznak is. 

 

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00
Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink