Szombathelyi Haladás


A levegő ura


2017.04.03. 13:30
Pum András

Fontos gólt szerzett a Mezőkövesd ellen 4-2-re megnyert bajnokin Stef Wils, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás belga védője.

A 2016/17-es bajnokságban második gólját - magyarországi pályafutása során a negyediket - szerezte a vasiak belga belső védője, Stef Wils. Csakúgy mint ősszel az Újpest FC (1-1) ellen idegenben, ezúttal a Mezőkövesd (4-2) hálóját is szöglet után, fejjel vette be. A 34 esztendős futballista szombaton negyedóra elteltével talált be, góljával szerzett vezetést a Haladás: márpedig az első találat mindig fontos egy meccsen. 

- Jól kezdtük a mérkőzést, így úgy gondolom, teljesen megérdemelten szereztünk vezetést negyedóra elteltével – mondta Stef Wils.- Kontrolláltuk a játékot, éppen ezért volt váratlan, hogy tíz perccel a félidő vége előtt kaptunk egy buta gólt. A szünetben a mester kérte, hogy menjünk, csináljuk tovább, mert együtt le tudjuk győzni ellenfelünket. A második félidőt harcosan kezdtük, és egy büntetőből hamar vezetéshez jutottunk. Tovább tartott a lendületünk, szerencsére viszonylag nagy területünk adódott elöl, szép támadásokat vezettünk, szép gólokat rúgtunk. Kár a lefújás előtt kapott gólért, de a lényeg, hogy győztünk. A gólom? Szöglet után jött be a labda, elég magasan szállt, de aztán sikerült valahogy beletennem a fejemet – ilyen egyszerű. Örülök, hogy gól lett, de ennél sokkal fontosabb, hogy nyertünk.

                         Stef Wilset "üldözik" társai. Fotó: Németh Szabolcs

- Ha valaki csak az eredményt nézi, azt gondolhatja, könnyen nyertünk, de nem volt ez olyan egyszerű, keményen megdolgoztunk a győzelemért. A Mezőkövesd jó csapat, jó és technikás játékosokkal, de mi együtt nagyon erősek voltunk, mindannyian nagy munkát végeztünk – csapatként nyertünk.

További hírek

Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50
Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Peches vereséget szenvedett Szegeden a Szombathelyi Haladás: a vasiak a sokáig vezettek és a 89. percben is még 1-1 volt az eredmény, ám végül 2-1-re a hazaiak nyertek. A zöld-fehérek vezetőedzője, Aleksandar Jovic szerint jó meccset vívtak a csapatok.
0 0 0 2024.04.16. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink