Szombathelyi Haladás


Király Gábor nevét skandálták Berlinben


2017.03.26. 14:30
haladas.hu

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás 108-szoros válogatottsági rekorder kapusa szombaton egykori herthás csapattársa, Marcelinho búcsúmeccsén járt Berlinben.

- A válogatott szereplés miatti bajnoki szünetre időzítették a 41 éves brazil Hertha legenda, Marcelinho búcsúmérkőzését. Örültem a meghívásnak - olvasható a kiralygabor.eu oldalon Király Gábor beszámolója. - A szombati gálameccsen résztvevő közel ötven játékost közösen szállásolták el. Közös ebéd és beszélgetés előzte meg a találkozót, majd együtt vittek minket a berlini Olimpiai Stadionba. Marcelinho volt herthás csapattársai alkották az egyik, brazil játékostársai a másik csapatot. A bemutatásnál leírhatatlan volt a szurkolók szeretetét érezni.

                                                                        Fotók: kiralygabor.eu

- A hangulat feldobott engem is, jól ment a védés, és igyekeztem szórakoztatni a közönséget: bukfenceztem, jobbra néztem balra dobtam ki a labdát, kigurítottam magamnak és nekiindultam. Volt egy pillanat a találkozón, ami nagy felismerést hozott. Az első szögletnél körbenéztem és ugyanúgy állt fel körülöttem a védelem, ahogy egykor a bajnokok ligájában szokott. Ezt nem beszéltük meg előre, egyszerűen beleégett mindenkibe az akkori pozíciója. A karéj ugyanaz volt körülöttem, hiába telt el 15 év. Amikor lementem a pályáról, a szurkolók skandálták a nevemet, a régi rigmusokkal köszöntöttek.

Felejthetetlen élmény volt!

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink