Szombathelyi Haladás


Nincs megállás


2017.03.23. 19:10
Pum András

A válogatott világbajnoki selejtezője miatti szünetben is gőzerővel folyik a munka a Haladásnál.

Nincs megállás, a múlt heti Vasas (3-2) elleni bajnoki után pénteken 11 órakor Sopronban, a helyi NB II-es gárda ellen vív edzőmérkőzést az NB I. hatodik helyén tanyázó Haladás, jövő szombaton pedig már bajnokin fogadja a Mezőkövesdet. Az viszont nagy kérdés, hogy kik állhatnak Mészöly Géza vezetőedző rendelkezésére. 

– Megszokhattuk már, hogy többhetes szünet van a bajnokságban, ezúttal is alkalmazkodtunk a helyzethez – mondta Mészöly Géza. – Annyiból szerencsések voltunk, hogy a Vasas elleni bajnoki miatt nekünk csak két héttel rövidebb a pihenő. Nem ünnepi, laza hetet tartunk, hétfő óta már a Mezőkövesd ellen készülünk. A felkészülést úgy alakítottuk ki, hogy ne essünk ki a bajnoki ritmusból, így pénteken Sopronban, a helyi csapat ellen játszunk edzőmérkőzést. A fiúk hangulatával semmi gond, szerdán csapatépítő tréningként az edzés után közösen bowlingoztunk egy jót.

                          Rácz Barnabás gólt szerzett az U21-es válogatottban. Fotó: Németh Szabolcs

- Sérült és beteg játékosaink viszont csak lassan épülnek fel - folytatta a vezetőedző. -  Jó hír, hogy Király Gábor a héten már edzett, hétfőtől teljes intenzitással készülhet és az U21-es válogatottjaink - Jancsó, Polgár, Rácz - is bekapcsolódnak a munkába. Tóth Máté a vádlijával, Bosnjak Predrag a combjával bajlódik, mindkettejük játéka kérdéses a Mezőkövesd ellen. Ezequiel Calvente részleges bokaszalag-szakadása továbbra sem jött rendbe, ráadásul a csütörtöki edzésen szólt, hogy belázasodott. Gajdos Zsolt pedig már régóta kínlódik a combfeszítő izmával, ki kell vizsgálni, mitől lehet. Utóbbi két futballista biztos, hogy nem szerepelhet a jövő szombati bajnokin. Akadnak tehát gondjaink, de megoldjuk őket. 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink