Szombathelyi Haladás


Nem súlyos Király Gábor sérülése


2017.02.05. 20:10
haladas.hu

Az Austria Wien elleni edzőmeccsen combhajlítóizom-sérülést szenvedett Haladás-kapus, Király Gábor könnyített edzésmunkát végezhet.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás 108-szoros kapusa, Király Gábor az őszi 19 bajnokiból sérülések miatt haton védhetett. Az augusztus 13-ai Diósgyőr (3-1) elleni mérkőzésen elmozdult a csípőízülete, ennek következtében beálltak a funkcionális izmai. Szeptember 10-én a Videoton (0-3) elleni felcsúti összecsapáson combközelítőizom-sérülést szenvedett, emiatt az ősz hátralévő részét kihagyta. A januári, medulini edzőtáborban a Vinkovci (1-0) és a Lokomotiva Zagreb (0-1) elleni felkészülési találkozókon ismét elfoglalta a helyét a vonal előtt, mindkét meccsen egy órát védett.

A pénteki, Austria Wiennel (0-1) szembeni edzőmeccs 35. percében azonban cserét kellett kérnie, egy kirúgásnál a jobb lábában combhajlítóizom-sérülést szenvedett. 

– A 33. percben egy rúgásnál éreztem feszülést a lábamban, rá két percre jobbnak láttam cserét kérni – nyilatkozta a kiralyabor.eu oldalon Király Gábor. – Túl vagyok az orvosi vizsgálaton, a combhajlító izomcsoport egy része sérült, az ultrahang nem mutatott súlyos sérülést. Így a folytatásban – bár kezeléseken kell részt vennem – könnyített edzésmunkát végezhetek. 

A válogatottsági rekorder kapus honlapunk érdeklődésére hozzátette: hétvégén sem pihent, a szintén sérült Rózsa Dániellel és Németh Márióval kezelésre járt. Azt jelen pillanatban Király nem tudta megmondani, hogy a Vasas elleni, február 18-i tavaszi idénnyitón védhet-e majd. 

                                               Király Gábor a medulini Arena Kupán két meccsen is védett

A vasiak a rajtig egy edzőmeccset vívnak, szombaton 12 órakor a Videoton ellen Székesfehérváron lépnek pályára.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink