Szombathelyi Haladás


Hazautazott Stef Wils


2017.01.23. 18:45
haladas.hu

Stef Wils sérülés, Kiss Tamás és Kiss Bence influenza miatt hagyta el a medulini edzőtábort. A vasiak kedden 15 órai kezdettel a szlovén FC Koperral csapnak össze az Arena Kupán.

Hétfő délelőtt a szálloda konditermében, délután pedig szokás szerint a hotel melletti egyik edzőpályán tréningezett az Isztriai-félsziget déli csücskén edzőtáborozó Szombathelyi Swietelsky-Haladás. Mint azt dr. Kelemen Pétertől, a csapat orvosától megtudtuk, két fiatal labdarúgó, Kiss Tamás és Kiss Bence influenzás, így mindketten hazautaztak. S nincs már Medulinban Stef Wils sem. Kelemen doktor elmondta: a védő az edzéseken bizonyos mozdulatoknál csípőtáji fájdalmakra panaszkodott, ezért a biztonság kedvéért – hogy a komolyabb problémát kizárják – MRI-vizsgálatra hazautazott Belgiumba.

                                        Wils hazautazott az edzőtáborból. Fotó: Németh Szabolcs

A támadó Dombi Gergő pedig a térdét fájlalja, őt hétfő este vette kezelés alá Jakab Ferenc és Bíró Zoltán masszőr, valamint dr. Kelemen Péter.

A mieink az Arena Kupa második fordulójában kedden 15 órakor a tízcsapatos szlovén elsőosztály hatodik helyén álló FC Koperral csapnak össze. Az első körben az NK Lokomotiva Zagrebről 2-0-ra kaptak ki keddi, koperi ellenfeleink.

További hírek

Megtekintés
Egy félidőnyi jó futball

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Haladás Viktória hazai pályán 3-2-re kikapott a Szegedtől.
0 0 0 2024.04.17. 21:00
Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink