Szombathelyi Haladás


Németh tavasszal nem játszhat


2016.12.25. 14:20
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás támadója, Németh Márió sérülése miatt tavasszal már biztosan nem szerepelhet.

Mint arról beszámoltunk, december 7-én Székesfehérváron műtötték meg Németh Máriót, a támadó a bal térdében elülső keresztszalag-szakadást szenvedett. Németh jelenleg mankózik, hamarosan elkezdi a gyógytornát és noha korábban csak valószínűsíthető volt, most már biztos: a tavaszi szezont teljes egészében kihagyja.

- A műtétet követően pár nappal, egészen pontosan december 11-én, vasárnap engedtek ki a kórházból – tudtuk meg Németh Máriótól. – Lekopogom: most már egész jól vagyok, nincs nagy fájdalmam, viszont miután hazajöttem, rá egy hétre vasárnap felvágták a térdemet. Ugyanis hematoma, vagyis vérömleny alakult ki a térdcsontom felett és ki kellett nyomni a vért. Nem volt éppen kellemes, de utána megszűnt a fájdalom, nagyon megkönnyebbültem. Emiatt a varratszedésre másfél héttel később, a két ünnep között kerül sor és utána kezdhetem majd el a háromhetes gyógytornát.

      Tavasszal Németh Márió fineszes megoldásait nélkülözniük kell a Hali-drukkereknek. Fotó: Németh Szabolcs

- Az operációtól számított 10-12 hét múlva pedig a tervek szerint az egyenes irányú futásokkal is megpróbálkozhatok. Jelenleg egy térdmozgató gép segítségével erősítem a lábam. A nap nagy részét ugyanis sajnos ágyban töltöm, maximum mankóval közlekedhetek – nem egyszerű, szenvedek is, de beletörődtem, és abba is, hogy ebben a bajnokságban már biztosan nem léphetek pályára - zárta szavait Németh.

További hírek

Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50
Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Peches vereséget szenvedett Szegeden a Szombathelyi Haladás: a vasiak a sokáig vezettek és a 89. percben is még 1-1 volt az eredmény, ám végül 2-1-re a hazaiak nyertek. A zöld-fehérek vezetőedzője, Aleksandar Jovic szerint jó meccset vívtak a csapatok.
0 0 0 2024.04.16. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink