Szombathelyi Haladás


Megműtötték Németh Máriót


2016.12.07. 21:40
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás támadója egyelőre nem tudja, mikor térhet vissza a futballpályára.

Mint arról már beszámoltunk, az október 22-i mezőkövesdi bajnokin keresztszalag-szakadás szenvedett a Haladás 21 éves támadója, Németh Márió. A futballistát szerdán reggel Székesfehérváron megműtötték - azért csak most, mert sérülése után a térde két hétig még be volt gyulladva. Azt egyelőre nem tudni, mikor futballozhat ismét Németh, de vélhetően tavasszal nem számolhat vele Mészöly Géza vezetőedző.

- Mozgalmas reggelem volt, fél 5-kor keltem, aztán egy gyors vérnyomásmérés következett, majd visszafeküdtem – mondta Németh Márió. – Negyed hatkor megérkezett dr. Abkarovits Géza és közölte, hogy velem kezdi a napot, én leszek az első, akit megműt. Mondanom sem kell, hirtelen körülbelül 200 lett a pulzusom... majd háromgyed hat körül betoltak a műtőbe. Altatást kértem, így a következő kép az, hogy már fél kilenc van, a szobámban fekszem és rettentően fáj a lábam. Szerencsére „nagyobb” problémát nem találtak a műtét alatt, így „csak” az elülső keresztszalagomat kellett megműteni. Két hét múlva szedik ki a varratokat, addig csak mankózhatok, nem terhelhetem a lábamat. De varratszedés után néhány nappal remélhetőleg már eldobhatom a mankót. Addig tornászok az ágyban és bérelek egy térdmozgatót, melyet minden nap használnom kell. Csapatunk fizioterapeutájával, Fehér Józseffel már beszéltem, mindenben segítségemre lesz a mihamarabbi felépülésben – szóval jó kezekben vagyok.

                                                                  Németh Máriót barátnője is meglátogatta a kórházban

- Ma meglátogatott édesanyám, testvérem, így gyorsabban telt az idő, jelen állás szerint szombaton vagy vasárnap hazamehetek. Hogy mikor térhetek vissza a pályára? Nem tudom, az sajnos még nagyon messze van.

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00
Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink