Szombathelyi Haladás


Stef Wils: Bárkivel felvehetjük a versenyt


2016.09.29. 09:45
haladas.hu

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás 34 éves belga belső védője a sportnapilapnak adott interjút.

A zöld-fehérek 34 éves belső védője, Stef Wils tavaly nyáron szerződött Szombathelyre, nyugodtan mondhatjuk: a belga futballista meghatározó játékosa a Haladásnak. Wils a Nemzeti Sport csütörtöki számában többek között arról beszélt, a mieink bármely NB I-es csapattal felveszik a versenyt.

- A szereplésünket illetően a szombati meccs miatt van bennem hiányérzet - mondta a Gyirmót elleni 1-0-s vereség kapcsán Stef Wils. - Az újonc elleni vereségünk után rettentően csalódottak voltunk. Noha az eredmény nem ezt tükrözi, a lefújáskor valamennyien úgy éreztük, győzelmi esélyt szalasztottunk el. A vendégcsapat sajnos lekontrázott bennünket, miközben mi kihagytuk helyzeteinket.Van az úgy, hogy semmi sem jön össze, tovább kell lépni ezen is. A bajnoki szünetben kijavítjuk a hibákat, a folytatásban nem lesz semmi gond. 

                                                                                              Stef Wils játékára nem lehet panasz

- Nem érzem magam öregnek, sőt! - utalt a korára Stef. - Igyekszem odafigyelni az edzés és pihenés egyensúlyára. Ennyi idősen már meg tudom ítélni, mennyit is bírok és hogyan maradhatok formában. Fiatalon az ember még kevésbé előrelátó, az én koromban viszont már fokozottan figyelni kell a regenerálódásra is. Megtanultam vigyázni magamra, ennek is köszönhetem, hogy megbirkózom a terheléssel.

- A rajnál még senki sem hitte volna, hogy egyszer a Vasas hátát figyeli a mezőny - mondta a védő. - A Videoton és a Ferencváros erejével mindenki tisztában van, látható, hogy keretüker technikailag és taktikailag is jól képzett játékosok alkotják. A bajnokság mégis nagyon kiegyensúlyozott, annak köszönhetően, hogy a többi együttes szervezettséggel igyekszik megállítani az egyéniségekkel teletűzdelt nagyokat. Ide sorolom magunkat is, mert a csapategységünknek hála bárkivel felvehetjük a versenyt - és fel is vesszük.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink