Szombathelyi Haladás


Az FTC-t fogadja a Haladás-Viktória


2019.09.27. 13:20
PA

A női labdarúgó NB I. 6. fordulójában szombaton 15 órakor a Haladás-Viktória FC a Ferencvárosi TC-t fogadja.

A három győzelemmel, egy-egy döntetlennel és vereséggel a harmadik helyen álló szombathelyiek számára vasárnap a bajnoki címvédő, Magyar Kupa-győztes Ferencváros ellen már a döntetlen is jó eredménynek számítana. A listavezető fővárosiak ugyan a nyitányon kikaptak az MTK otthonában, azóta viszont mind a négy meccsüket megnyerték. Hosszú évek óta hazánk legerősebb női csapata a válogatottakkal – például Fenyvesi Evelinnel, Vágó Fannyval – és légiósokkal felálló FTC. Ennek ellenére a vasiak szinte minden alkalommal szoros mecseket vívtak Dörnyei Balázs együttesével.

– Minden nagyképűség nélkül mondhatom, hogy az elmúlt időszakban mi késztettük a legnagyobb erőbedobásra a Ferencvárost – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória edzője. – A fővárosban és Szombathelyen is színvonalas mérkőzéseket játszottunk – ezúttal is jó meccsre számítok. Egy hete a Diósgyőrnek egy félidőnyi előnyt adtunk, de így is volt esélyünk, hogy visszajöjjünk a meccsbe. A Fradi ellen viszont ekkora luxust nem engedhetünk meg magunknak. Úgy érzem, jól felkészültünk a fővárosiakból – bízom a bravúrt jelentő pontszerzésben. Kovács Virág sérült.

Összeállítás: Bíró – Balogh, Fördős, Tálosi, Horti, Kiss Zs. – Tóth A., Rácz – Szakonyi, Siklér, Öreg.

A mérkőzésre ingyenes a belépés

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink